Εφτασε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Αμραμπατ!

Εφτασε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Αμραμπατ!
Photo Credits: INTIME

Ο Νορντίν Αμραμπάτ έφτασε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νορντίν Αμραμπάτ έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός άσος έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ενωσης το βράδυ του Σαββάτου από το Αμστερνταμ για να ολοκληρώσει άμεσα την μεταγραφή του στον Δικέφαλο. Ωστόσο, οι επίσημες ανακοινώσεις δεν αναμένεται να γίνουν την Κυριακή λόγω του Δεκαπενταύγουστου που θα καθυστερήσει για μερικές ώρες την ολοκλήρωση όλων των εξετάσεών του.

Ο 34χρονος επιστρέφει μέσω της ΑΕΚ στην Ευρώπη για να διεκδικήσει τη θέση του στην Εθνική ομάδα του Μαρόκο ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ το 2022. Κάτι που αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για τη μεταγραφή του στους κιτρινόμαυρους. Διαθέτει ένα γεμάτο βιογραφικό περνώντας από ομάδες όπως η Αϊντχόφεν, η Γαλατάσαραϊ, η Μάλαγα και η Γουότφορντ μεταξύ άλλων. Την τελευταία τριετία ήταν κάτοικος Ριάντ, αγωνιζόμενος με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο πολύπειρος επιθετικός έφτασε στη χώρα μας με ιδιωτικό αεροσκάφος όπως φάνηκε από τα stories που ανάρτησε στο Instagram ο ατζέντης του και αναδημοσίευσε ο ίδιος.

Δείτε:

 

Υπενθυμίζεται ότι το… φλερτ με τον Μαροκινό διεθνή μεσοεπιθετικό, η Ένωση το είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2018. Τότε ο Αμραμπατ ετοιμαζόταν να φύγει από την Γουότφορντ και η ΑΕΚ είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Τότε ωστόσο, μπήκε στο παιχνίδι η Αλ Νασρ και του πρότεινε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά η ΑΕΚ δεν μπορούσε να συναγωνιστεί οικονομικά την πρόταση από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Και έτσι είχε εγκαταλείψει μια μεταγραφική υπόθεση, την οποία φαίνεται πως κλείνει τρία χρόνια μετά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X