Η ΑΕΚ νίκησε τη Λαμία (1-0), αλλά θέλει δουλειά και μεταγραφές

Η ΑΕΚ νίκησε τη Λαμία (1-0), αλλά θέλει δουλειά και μεταγραφές
Photo Credits: INTIME

Με νίκη πάει στην έναρξη του πρωταθλήματος η ΑΕΚ, αλλά θέλει και άλλες λύσεις για να καθαρίζει τα ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με νίκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος η ΑΕΚ.

Η Ενωση επικράτησε με 1-0 της Λαμίας σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών, χάρη σε γκολ του Σάκχοφ στο 68’. Η ΑΕΚ δεν είχε βέβαια τον Αμραμπατ που είναι πια στο δρόμο για την Αθήνα, ενώ έλειψαν και οι Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Αραούχο που δεν είναι ακόμα έτοιμοι.

Ο Μιλόγεβιτς παρέταξε την ΑΕΚ ξανά με 4-2-3-1 που είναι κατά πως φαίνεται το σχήμα που φαίνεται να δουλεύει περισσότερο. Ειχε τον Στάνκοβιτς κάτω από την εστία και ολοκαίνουργια αμυντική γραμμή με Μισελέν, Χατζισαφί, Βράνιες (αρχηγός μάλιστα) και Τζαβέλλα. Ο Λε Ταλέκ ήταν στη μεσαία γραμμή με παρτενέρ τον Σιμάνσκι, οι Λιβάι και Αλμπάνης στα άκρα με τον Τάνκοβιτς σε ρόλο επιτελικού χαφ και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Το ματς

Μοιραία, είχε ζητήματα στη δημιουργία φάσεων. Ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν λύσεις και δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί. Ουσιαστικά, κάθε καλή στιγμή της ΑΕΚ προέκυπτε από τα πόδια και τις εμπνεύσεις του Λιβάι Γκαρσία, που άλλοτε εκτελούσε και άλλοτε άνοιγε διαδρόμους για τους συμπαίκτες του. Ωστόσο, ο Λιβάι δεν έφτανε και οι δύο ομάδες πήγαν δίχως να έχουν σκορ στα αποδυτήρια.

Ο Μιλόγεβιτς κράτησε την ίδια 11άδα στο δεύτερο ημίχρονο. Η αλήθεια είναι πως με κινητήριο μοχλό τον Λιβάι ξανά, η Ενωση ήταν πιο δραστήρια και έκανε περισσότερες φάσεις. Απαιτήθηκε πάντως η πρώτη κίνηση από τον πάγκο, με την είσοδο του Σάκχοφ αντί του Λε Ταλέκ και την περισσότερη δημιουργία στο κέντρο για να έρθει το γκολ της νίκης. «Δράστης» ο Ουκρανός, έπειτα από εξαιρετικός συνδυασμό με Σιμάνσκι και Ανσαριφάρντ.

Στο διάστημα που απέμεινε ως το φινάλε του ματς ο Μιλόγεβιτς έκανε αρκετές αλλαγές. Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ χρειάζεται χρόνο για να δουλέψει, αλλά και περαιτέρω ενίσχυση στις μεταγραφές για να μπορεί να καλύψει όλα τα κενά. Και ο χρόνος πιέζει, δεδομένου πως η έναρξη του πρωταθλήματος και το ματς με τον Ιωνικό είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, εκτός εάν υπάρξει αναβολή ελέω τηλεοπτικών.

ΑΕΚ-Λαμία 1-0

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Χατζισαφί (77’ Μιτάι), Τζαβέλλας (84 Λάτσι), Βράνιες (84’ Μίτογλου), Μισελέν (77’ Σβάρνας), Λε Ταλέκ (64’ Σάκχοφ), Σιμάνσκι (87’ Ρουκουνάκης), Τάνκοβιτς (87’ Ραντόνια), Αλμπάνης, Γκαρσία (77’ Σαμπανάτζοβιτς), Ανσαριφάρντ.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Βύντρα, Ορτέγκα, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Γκέντζογλου, Τσαλδάρης, Νούνιες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Μανουσάκης.

Αγωνίστηκαν και οι Ελευθεριάδης, Μανούσος, Τιρόνε, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Τσούκαλος, Τρούμπουλος.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X