Νόριτς-Λίβερπουλ: Επίσημα χωρίς γυαλιά πλέον ο Γιούργκεν Κλοπ! (VIDEO)

Νόριτς-Λίβερπουλ: Επίσημα χωρίς γυαλιά πλέον ο Γιούργκεν Κλοπ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτό που είχε διαφανεί από τα φιλικά προετοιμασίας και τη συνέντευξη Τύπου, διαπιστώθηκε και στο πρώτο επίσημο ματς της Λίβερπουλ. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν φορά, πλέον, γυαλιά.

Η Λίβερπουλ φιλοξενήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (14/8) από τη Νόριτς για την 1η αγωνιστική της Premier League και εντύπωση έκανε σε πολλούς η εικόνα του Γιούργκεν Κλοπ χωρίς… γυαλιά.

Ο 54χρονος Γερμανός προπονητής επιβεβαίωσε, ουσιαστικά, αυτό που είχε διαφανεί από τα φιλικά προετοιμασία των Ρεντς, αλλά και τη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (13/8), στην οποία μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Χρήστο Τζόλη.


Προφανώς ο Κλοπ φορά πλέον φακούς επαφής ή έκανε εγχείρηση με laser. Φυσικά, το Twitter δεν… χαρίστηκε στον Γερμανό και σχολίασε ποικιλοτρόπως το νέο λουκ του προπονητή της Λίβερπουλ, ειδικά δεδομένου ότι τα γυαλιά του ήταν… σήμα κατατεθέν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X