ΑΕΚ: Οι μεταγραφές δεν σταματούν στον Αμραμπατ

ΑΕΚ: Οι μεταγραφές δεν σταματούν στον Αμραμπατ
Photo Credits: INTIME

Ο Νορντίν Αμραμπατ δεν βάζει τέλος στις μεταγραφές της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εχοντας μπει πλέον στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου, η ΑΕΚ βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης ετοιμότητας.

Εάν δεν είχε υπάρξει το κάζο της Βελέζ – που εν πολλοίς προκλήθηκε από την αργοπορημένη ενίσχυση στις μεταγραφές – το πρόσημο στις μέχρι τώρα κινήσεις είναι θετικό. Η Ενωση άλλαξε πλήρως την ομάδα της από τις θέσεις 1 έως και 6, απέκτησε τον φορ που ήθελε διακαώς την τελευταία τετραετία, έχει δημιουργήσει μια καλή βάση για να προχωρήσει.

Ωστόσο, για μια ομάδα που απέτυχε παταγωδώς την περασμένη σεζόν και ξεκίνησε την τρέχουσα με πανωλεθρία, είναι δεδομένο πως οι ανάγκες ενίσχυσης είναι πολλές και σημαντικές. Η ΑΕΚ ψάχνει για παίκτες με προσωπικότητα, ποιότητα και νοοτροπία νικητή. Και ψάχνει ακόμα αρκετές ακόμα επιλογές στην αγορά. Θα ήταν ευχής έργον για τους «κιτρινόμαυρους» υπεύθυνους, εδώ που έφτασαν χρονικά, να παραταθεί η έναρξη του πρωταθλήματος για να εξαντλήσουν τα περιθώρια τους να κινηθούν στην αγορά.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X