Premier League: Εύκολα η Τσέλσι την Κρίσταλ Πάλας, πήρε το ντέρμπι με τη Γουλβς η Λέστερ (VIDEO)

Premier League: Εύκολα η Τσέλσι την Κρίσταλ Πάλας, πήρε το ντέρμπι με τη Γουλβς η Λέστερ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέντε αναμετρήσεις περιελάμβανε το μενού των 17:00 για την 1η αγωνιστική της Premier League.

Στο Λονδίνο, η Τσέλσι δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, την οποία κέρδισε με 3-0 (27′ Αλόνσο, 40′ Πούλισικ, 58′ Τσαλομπά).



Στο Λέστερ, η τοπική ομάδα ζορίστηκε απέναντι στην Γουλβς, που είχε κάτω από τα δοκάρια της τον Ζοσέ Σα, αλλά κέρδισε 1-0 με γκολ του Τζέιμι Βάρντι στο 41′.


Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο Βίκαρατζ Ρόουντ, όπου η Γουότφορντ κέρδισε με 3-2 την Αστον Βίλα. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ντένις, Σαρ και Κούτσο ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι ΜακΓκιν και Ινγκς.


Στο Ταρφ Μουρ του Μπέρνλι, η τοπική ομάδα γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον με 1-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2′ με τον Ταρκόφσκι αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή με γκολ των Μοπέ (73′) και ΜακΑλιστερ (78′).

Τέλος, στο Γκούντισον Πάρκ, η Εβερτον των πολλών απουσιών λόγω κορωνοϊού, πήρε σημαντική νίκη απέναντι στην Σαουθάμπτον με 3-1. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ριτσάρλισον, Ντουκουρέ και Κάλβερτ-Λιούιν, ανατρέποντας το 0-1 που είχε πετύχει ο Αρμστρονγκ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X