«Η Πάσος Φερέιρα περιμένει τον Σιμάο να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ»

Επίσημο: Ο Σιμάο δανεικός στην Μορεϊρένσε (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Νταβίντ Σιμάο βρίσκεται ακόμα στην αεκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πάσος Φερέιρα έχει έτοιμο τριετές συμβόλαιο στον Νταβίντ Σιμαο, αν καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Από τις αρχές Ιουνίου, η Πάσος Φερέιρα έχει καταθέσει πρόταση στον Νταβίντ Σιμάο, εκφράζοντας ενδιαφέρον για την απόκτησή του με τη μόνη προϋπόθεση να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Ο 31χρονος Πορτογάλος μέσος βρίσκεται εδώ και καιρό σε επαφές με την Ένωση για να λύσει το συμβόλαιό του, το οποίο τον δεσμεύει για ακόμα ένα χρόνο με τους κιτρινόμαυρους. Μάλιστα στην Πορτογαλία έκαναν λόγο πρόσφατα ότι ο παίκτης είχε προσφύγει στη FIFA, κάτι ωστόσο το οποίο η ΑΕΚ διέψευσε, ενώ και ο Σιμάο δήλωνε άγνοια από την πλευρά του.

Σύμφωνα με το Mais Futebol, η Πάσος Φερέιρα περιμένει ακόμα τον Σιμάο και διατηρεί το ενδιαφέρον της για να τον κάνει δικό της αν καταφέρει να πάρει την ελευθέρας του από την Ένωση. Μάλιστα, όπως τονίζεται, του έχει έτοιμο τριετές συμβόλαιο, καθώς φέρεται να αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας, Ζόρζε Σιμάο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X