Μπουντεσλίγκα: Πρεμιέρα με πεντάρα η Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου, με ήττα η Μπόχουμ του Λαμπρόπουλου (VIDEO)

Μπουντεσλίγκα: Πρεμιέρα με πεντάρα η Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου, με ήττα η Μπόχουμ του Λαμπρόπουλου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καταιγιστική ήταν η Στουτγκάρδη στην πρεμιέρα της στην Bundesliga. Οι Σουηβοί υποδέχτηκαν την Γκρόιτερ Φιρτ και συνέτριψαν με πεντάρα (5-1) τους νεοφώτιστους στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Βασικός για τους γηπεδούχους στη «Mercedes-Benz Arena» ήταν ο 23χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Ντίνος Μαυροπάνος. Πρωταγωνιστές ο Μαρκ Όλιβερ Κεμπφ, ο οποίος σκόραρε 2 γκολ και ο Μπόρνα Σόσα, ο οποίος μοίρασε 3 ασίστ. Ο Έντο άνοιξε το σκορ στο 30′, ενώ ο Φίλιπ Κλέμεντ διεύρυνε το προβάδισμα έξι λεπτά αργότερα (36′). Ο Κεμπφ στο 55′ έκανε το 3-0, ενώ ο Αλ Γκαντίουι στο 61′ το 4-0. Το 5-0 διαμόρφωσε ο Κεμπφ στο 76′ με το δεύτερό του γκολ στο ματς, ενώ το τελικό σκορ (5-1) διαμόρφωσε ο Τζέιμι Λέβελινχ στο 90+3′.

Δεν τα κατάφερε η Μπόχουμ στο Βόλφσμπουργκ και γνώρισε την ήττα από τους Λύκους. Με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στο αρχικό σχήμα, οι φιλοξενούμενοι – ο έτερος Έλληνας, Κώστας Σταφυλίδης, ως ανέτοιμος εκτός αποστολής – έμειναν με 10 παίκτες από το 4′ λόγω της αποβολής με κόκκινη κάρτα του Ρόμπερτ Τέσχε. Ο Βουτ Βέχορστ δεν κατάφερε με την εκτέλεση ν’ ανοίξει το σκορ, πήρε όμως «προσωπική εκδίκηση» και σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με εξαιρετική τελείωμα στο 22′.

Ισοπαλία (1-1) στο Βερολίνο, ανάμεσα στην Ουνιόν και τη Λεβερκούζεν. Ο Τάιβο Αβονίγι άνοιξε το σκορ για τους πρωτευουσιάνους στο 7′, ενώ ο Ντιαμπί στο 12′ ισοφάρισε για τις Ασπιρίνες, στον πάγκο των οποίων έμεινε ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Χωρίς το γκολ το ματς στο Μπίλεφελντ. Η Αρμίνια – εκτός αποστολής ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης – αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τη Φράιμπουργκ. Τεσσάρα στο Άουγκσμπουργκ η Χόφενχαϊμ.

Ο Γιάκομπ Μπρουν Λάρσεν άνοιξε το σκορ στο 37′, ο Σάρτζις Ανταμιάν διεύρυνε το προβάδισμα (0-2) στο 79′, Ο Ζορζινιό Ριτέρ ακόμη περισσότερο (0-3) στο 88′. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σεμπάστιαν Ρούντι στο 90+5′.

Δείτε τα highlights:



ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X