Ατματσίδης: «Η ΑΕΚ Β' είναι "επένδυση" για το μέλλον»

Ατματσίδης: «Η ΑΕΚ Β' είναι "επένδυση" για το μέλλον»
Photo Credits: INTIME

O Ηλίας Ατματσίδης αναλύει το πρότζεκτ της ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ηλίας Ατματσίδης, υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, οριοθετεί τον στόχο που είναι ένας και ξεκάθαρος. Η ΑΕΚ Β’ να βγάλει παίκτες για τη πρώτη ομάδα.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ποιος θα είναι ο ρόλος του στην δεύτερη ομάδα, αλλά και σχολιάζει τους Οφρυδόπουλο-Παυλή. Ενώ υπογράμμισε πως Σεπτέμβρη με Οκτώβρη το γήπεδο στα Σπάτα θα είναι έτοιμο προκειμένου να παίξει η δεύτερη ομάδα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην «ΩΡΑ»:

Για τους ρόλους που έχει διατελέσει στην ΑΕΚ και για το εάν η «Ένωση» εν τέλει είναι η… μοίρα του, είπε: «Η ΑΕΚ είναι η ζωή μου. Δεν με νοιάζει τώρα που θα είμαι. Είτε στην πρώτη ομάδα, είτε στην δεύτερη ομάδα, είτε στις Ακαδημίες. Το ‘χω ξαναπεί, είναι η ζωή μου. Και μου αρέσει να βρίσκομαι μέσα σε αυτήν».

Για τον ρόλο του ως υπεύθυνος λειτουργίας της ομάδας:

«Είναι κάτι τελείως το διαφορετικό για εμένα, το να είμαι υπεύθυνος της Β’ ομάδος. Το σωστό για την ακρίβεια είναι πως είμαι κάτι σαν γενικός αρχηγός και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ παικτών και διοίκησης. Αυτός που θα φροντίζει τα παιδιά για να έχουμε μια ομαλή λειτουργία».

Για το εάν ο σκοπός της Β’ ομάδας είναι να βγάλει παιδιά για την πρώτη, τόνισε:

«Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και έτσι πρέπει να ‘ναι. Εμείς θα δουλέψουμε με τα παιδιά τα δικά μας. Δε θα πάμε σε άλλη λογική. Δεν ξέρω πως θα λειτουργήσουν οι άλλες ομάδες. Αλλά νομίζω πως εμείς έτσι έπρεπε να το δούμε. Και έτσι το προχωράμε. Δίνουμε την ευκαιρία στα δικά μας τα παιδιά. Δηλαδή σε όσους νέους ήταν δανεικοί δεξιά και αριστερά και στα παιδιά που ήταν πέρυσι στην Κ19. Έτσι, προκειμένου να δούμε εάν πραγματικά αξίζουν και μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα που είναι η πρώτη ομάδα. Είναι μια “επένδυση” για το μέλλον η Β’ ομάδα».

Για το ποια είναι η άποψή του όσον αφορά το εγχείρημα με τις Β’ ομάδες;

«Νομίζω ότι έχει καθυστερήσει πάρα πολύ να γίνει αυτό το εγχείρημα, που υπάρχει ήδη στις πιο προηγμένες χώρες και λειτουργεί εδώ και χρόνια. Η Β’ ομάδα, δεν είναι απλά Β’. Επί της ουσίας, είναι ένα με τη πρώτη ομάδα. Γιατί μπορεί τη μία Κυριακή να παίξουν σε εμάς τα παιδιά και την άλλη να τα χρησιμοποιήσει ο προπονητής της πρώτης ομάδας. Άρα ο αυτοσκοπός μας είναι να εξελιχθούν τα παιδιά. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για να αποδείξουν πράγματα».

Για τον κόουτς Οφρυδόπουλο και την επιλογή της ΑΕΚ να προπονεί την Β’ ομάδα:

«Νομίζω πως κάναμε μια καλή επιλογή. Είναι πολύ καλός προπονητής και γνωρίζει τη Β’ εθνική. Είναι καλός εκπαιδευτής».

Για τον Μιχάλη Παυλή και τα συνεχή βήματα προόδου που κάνει στην ΑΕΚ:

«Ο Παυλής είναι εξελίξιμος, πολύ καλό παιδί και του αρέσει αυτό που κάνει. Είναι καλό αυτό που συμβαίνει. Αλλά να πω και για όλο το τιμ ότι είναι καλό. Ήρθε και ο Διονύσης Χιώτης από τον Ιωνικό, ο οποίος είναι πολύ καλός. Αλλά νομίζω πως συνολικά θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία».

Για το γήπεδο των Σπάτων: 

«Το περιμένουμε πως και πως. Νομίζω πως σύντομα, δηλαδή Σεπτέμβρη με Οκτώβρη θα είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε. Και ποιος δε θα ‘θελε να βλέπει την Β’ ομάδα σε αυτό το γήπεδο… Προβλέπω πως όλος ο κόσμος θα έρχεται να βλέπει αυτή την ομάδα σε τούτο το γήπεδο γιατί πραγματικά θα είναι ένα στολίδι. Σχετικά σύντομα πάντως θα τελειώσει και η “Αγιά Σοφιά”. Για να βρούμε την ησυχία μας σαν οργανισμός και εμείς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X