ΑΕΚ: Γκουντούρα και Δελενίκας κοντά στην ξιφασκία με αμαξίδιο!

ΑΕΚ: Γκουντούρα και Δελενίκας κοντά στην ξιφασκία με αμαξίδιο!
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής και η πρωταθλήτρια της ΑΕΚ σε μια διαφορετική προπόνηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ξεχωριστή προπόνηση έγινε στην Ακαδημία Οπλομαχίας με την πρωτοβουλία του προπονητή της ΑΕΚ Θανάση Δελενίκα. Η Δώρα Γκουντούρα συναντήθηκε με τους Παραολυμπιακούς αθλητές Βασίλη Ντούνη και Πάνο Τριανταφύλου και προπονήθηκαν μαζί σε μια εκδήλωση «ενσωμάτωσης» της Ξιφασκίας και της Ξιφασκίας σε αμαξίδιο! Ο Θανάσης Δελενίκας ανέφερε χαρακτηριστικά:

Πραγματοποιήσαμε μια πολύ όμορφη συνάντηση με τον προπονητή της Παραολυμπιακής ομάδας ξιφασκίας με αμαξίδιο κύριο Δημήτρη Κάζαγλη και με τους προκριμένους αθλητές του Βασίλη Ντούνη και Πάνο Τριανταφύλλου. Είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα και να προπονηθούμε με τα παιδιά, τα οποία πρέπει να πω πως βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης. Η ξιφασκία με αμαξίδιο έχει προσφέρει πολλές επιτυχίες και μετάλλια στο παρελθόν σε όλες τις διοργανώσεις και της αξίζει περισσότερη προβολή για να συνεχιστούν οι επιτυχίες και στο μέλλον. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και θα παρακολουθούμε τις προσπάθειές τους καθόλη τη διάρκεια των αγώνων τους στο Τόκιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X