Ο Χαλίλχοτζιτς «στέλνει» τον Αμραμπατ στην ΑΕΚ

Ο Χαλίλχοτζιτς «στέλνει» τον Αμραμπατ στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεγάλο μεταγραφικό κόλπο ετοιμάζεται να κάνει η ΑΕΚ και να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Νορντίν Άμραμπατ. Έναν ακραίο επιθετικό που με βάση το βιογραφικό του, αλλά και το συμβόλαιο που είχε, θεωρητικά η Ένωση δεν θα μπορούσε ούτε κατά διάνοια να “κτυπήσει”. Και όχι μόνο θεωρητικά, αλλά και πρακτικά, καθώς ακόμα και ως ελεύθερος από τον Αλ Νασρ, ακόμα και στα 34 χρόνια του, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός είχε μπει στο στόχαστρο και της Αλ Χιλάλ και της Αλ Ραγιάν. Με αμφότερες να είναι διατεθειμένες να δώσουν στον Άμραμπατ ένα συμβόλαιο ακόμα και στα τρία εκατομμύρια. Άλλωστε και για τους δυο αυτούς συλλόγους, το χρήμα δεν ήταν ποτέ πρόβλημα. Όμως αυτό το δελεαστικό ενδιαφέρον το “ακύρωσε” και έστειλε ουσιαστικά τον παίκτη στην αγκαλιά της ΑΕΚ, ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μαρόκο κατέστησε απολύτως σαφές στον Άμραμπατ πως για να κρατήσει την θέση του στην εθνική και φυσικά για να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το παγκόσμιο κύπελλο του 2022, θα πρέπει να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Και για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, η εθνική του ομάδα και ειδικά σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Έτσι ο Άμραμπατ αποφάσισε να εξετάσει μόνο τις επιλογές που θα είχε από την Ευρώπη προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του. Με την ΑΕΚ να κινείται γρήγορα και με δελεαστική πρόταση και να κερδίζει όπως όλα δείχνουν και χωρίς κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής, το ενδιαφέρον και της Μάλαγα αλλά και της Φέγενορντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X