ΑΕΚ: Συμφωνία με Αμραμπατ! - Ανακοινώνεται μέχρι την Κυριακή

ΑΕΚ: Συμφωνία με Αμραμπατ! - Ανακοινώνεται μέχρι την Κυριακή
Photo Credits: INTIME

Σε συζητήσεις με τον Νορντίν Αμραμπατ βρίσκεται η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Νορντίν Αμραμπατ θέλει η ΑΕΚ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Αλ Νασρ και μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ομάδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» αφήνουν όπως όλα δείχνουν πίσω την περίπτωση του Ελίασον, καθώς δεν προχώρησαν οι διαπραγματεύσεις με την Νιμ και «τρέχουν» για να ενισχύσουν την μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Sport24» η Ενωση βρίσκεται σε επαφές με τον 34χρονο διεθνή Μαροκινό αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό, Νορντίν Αμραμπατ, ο οποίος είναι ελεύθερος από την Αλ Νασρ και μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάποια ομάδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να φτάσουν σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, καθώς είναι σε επαφή μαζί του τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον παίκτη, έχει στείλει τα συμβόλαια και εάν είναι όλα «ΟΚ» θα ανακοινωθεί μέχρι την Κυριακή.

Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο παίκτη με καριέρα σε σπουδαίες ομάδες και μεγάλα πρωταθλήματα, καθώς πριν από την Αλ Νασρ είχε αγωνιστεί στη La Liga με την Λεγανιές, αλλά και πιο παλιά με την Μάλαγα, ενώ είχε αγωνιστεί και στην Premier League με την Γουότφορντ.

Παράλληλα νωρίτερα είχε και ένα πέρασμα από την Τουρκία, καθώς είχε φορέσει τη φανέλα της Γαλατασαράι (με την οποία πήρε και το πρωτάθλημα) και της Καϊσέρισπορ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X