Super deal της ΑΕΚ με την Cosmote -Οι λεπτομέρειες

Super deal της ΑΕΚ με την Cosmote -Οι λεπτομέρειες
Photo Credits: INTIME

Ο Insider αποκαλύπτει πληροφορίες για τη χρυσή συμφωνία της ΑΕΚ στην τηλεοπτική της μετακόμιση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτελεί πλέον γεγονός, η συμφωνία της ΑΕΚ με την Cosmote, με την οποία η Ενωση αλλάζει τηλεοπτική στέγη.

Είναι κάτι που παραδέχθηκε δημόσια πρώτος ο γενικός διευθυντής της Cosmote, ενώ τη Δευτέρα υπήρξαν και οι από κοινού επίσημες ανακοινώσεις της συμφωνίας. Το πιο ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη υπόθεση, αφορά τις λεπτομέρειες αυτού του «χρυσού» deal ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην Cosmote.

Σύμφωνα με όσα λέγονται από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η ΑΕΚ έκανε εξαιρετική συμφωνία. Οπως λέγεται στην πιάτσα των μίντια, η ΑΕΚ συμφώνησε να λάβει από την Cosmote για τα παιχνίδια της στη σεζόν που διανύουμε ήδη, το ποσό των 11 εκατ. ευρώ! Ετσι και αλλιώς, η Cosmote ήθελε να ανοίξει την αγορά του ελληνικού πρωταθλήματος και έριξε χρήμα για να πάρει κάποιες δυνατές ομάδες. Λέγεται μάλιστα, πως η αντίστοιχη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, φτάνει στα 10 εκατ. ευρώ.

Προκαταβολή στην ΑΕΚ από την Cosmote TV

Κατά τις ίδιες πηγές, η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει να λάβει προκαταβολικά και σημαντικό μέρος της συνολικής αμοιβής που θα έχει για τη χρονιά, που δεν αποκλείεται να ξεπερνά τα 2/3 του συνολικού τιμήματος. Η Cosmote εμφανίζεται να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ με μεγάλο σεβασμό, είναι δεδομένο πως θεωρείται ναυαρχίδα στη νέα προσπάθεια που επιχειρεί να προσεγγίσει το κοινό με ελληνικούς αγώνες και της προσέφερε όσα αναλογούν με βάση τη δυναμική της.

Ετσι και αλλιώς, η νέα σεζόν θα είναι πολύ διαφορετική και σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά. Για πρώτη φορά από την εποχή του Alpha Digital, θα υπάρξουν δύο πλατφόρμες με προϊόν από την εγχώρια Super League. Η ΑΕΚ, μαζί με Παναθηναϊκό και ΟΦΗ, έχουν συμφωνήσει με την Cosmote TV, ενώ Ολυμπιακός, Αρης, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος είναι ήδη στη NOVA. Μένουν έξι «άστεγες» ομάδες και ο ΠΑΟΚ, που προσπαθεί να τις πατρονάρει, αλλά παράλληλα να πάρει και κάτι καλύτερο για λογαριασμό του, αν και δεσμεύεται με τη Nova. Η Cosmote είχε φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με τους «έξι», αλλά το θέμα δεν προχώρησε και έτσι η έναρξη του πρωταθλήματος είναι στον αέρα.

O Insider

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X