Κούμαν: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχει πάντα ένα τέλος για έναν παίκτη»

Κούμαν: «Με τον Μέσι μιλάμε πολύ κι όχι μόνο για ποδόσφαιρο»
Photo Credits: INTIME

Ο Ρόναλντ Κούμαν εξέφρασε την άποψη πως οι «Μπλαουγκράνα» πρέπει να κλείσουν το... βιβλίο Μέσι και να προχωρήσουν μπροστά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόναλντ Κούμαν μιλώντας στο «ESPN» έστειλε… ηγετικό μήνυμα, τονίζοντας πως  η ομάδα οφείλει να κοιτάξει μπροστά, όσο δύσκολο κι αν είναι.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχει πάντα ένα τέλος για έναν παίκτη. Πρέπει να κλείσουμε το βιβλίο γιατί τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στη νέα σεζόν. Έχουμε νέους παίκτες και πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά.

Έχουμε νέους παίκτες στην ομάδα αυτή τη σεζόν, εργαζόμαστε για το μέλλον αυτού του συλλόγου και είναι πραγματικά σημαντικό να έχουμε την προσοχή μας σε αυτό και να μην επικεντρωθούμε σε αυτό που συνέβη τις τελευταίες ημέρες», σχολίασε αρχικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και συνέχισε:

«Ηξερα ότι υπήρχε μια δύσκολη κατάσταση μεταξύ του συλλόγου και του Μέσι και της La Liga για να έχω τις δυνατότητες να κρατήσω τον Μέσι στην ομάδα.

Έμεινα έκπληκτος από τη μέρα και τη στιγμή που άκουσα ότι δεν θα παίζει για την Μπαρτσελόνα. Γνώριζα ότι η οικονομική κατάσταση του συλλόγου το έκανε πιο δύσκολο.

Νομίζω ότι ήταν δύσκολο γιατί δεν μιλάμε απλώς για έναν παίκτη, μιλάμε για τον Λιονέλ Μέσι, τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο για πολλές σεζόν και είμαστε όλοι απογοητευμένοι που δεν θα παίξει για εμάς αυτή τη σεζόν. Δεν πρέπει να μένουμε απογοητευμένοι με την έναρξη της νέας σεζόν. Ο Μέσι σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν τον σύλλογο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X