Σφραγίζουν εισιτήρια και συνεχίζουν

Σφραγίζουν εισιτήρια και συνεχίζουν

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μόλντε και Τραμπζονσπόρ και ένα παιχνίδι για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Προκριματικά Europa Conference League, Μόλντε – Τραμπζονσπόρ, (19:00): Δεύτερο παιχνίδι στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου. Πριν από μια εβδομάδα στην Τουρκία, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 3-3. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αριθμού τερμάτων μετά από δύο 90άλεπτα, θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τη Ρόμα.

Προκριματικά Europa Conference League, Μόλντε – Τραμπζονσπόρ, (19:00): «Όρθια» στάθηκε στην Τουρκία η Μόλντε, η οποία παρότι βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ, παρ’ όλα αυτά, ισοφάρισε ισάριθμες φορές. Η τελευταία ήταν στο φινάλε και συγκεκριμένα στο 85’ με τον Χουσεΐν, που ενδεχομένως σκόραρε ένα πολύ σημαντικό τέρμα. Στο πρωτάθλημα της χώρας της, η νορβηγική ομάδα προελαύνει με 33β. σε 15, όντας στο +8 από τη Μπόντο Γκλιμτ, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο. Μεταξύ των δύο ευρωπαϊκών αγώνων της, νίκησε σε ένα ροκ ματς τη Χάουγκεσουντ με το εντυπωσιακό 5-4.

Προκριματικά Europa Conference League, Μόλντε – Τραμπζονσπόρ, (19:00): Η Τραμπζονσπόρ, από την άλλη, στο πρώτο παιχνίδι «πλήρωσε» πιθανότατα την έλλειψη ρυθμού, αφού το πρωτάθλημα Τουρκίας δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Βέβαια, έστω και στις καθυστερήσεις, θα μπορούσε να πάρει την πολύτιμη νίκη, αφού κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Τάσος Μπακασέτας  λάθεψε, σημαδεύοντας το δοκάρι. Από τη στιγμή, που δεν το έκανε στην έδρα της, θα πρέπει να το κάνει μακριά από αυτήν, ώστε να πάρει την πρόκριση.

Αυτά είναι τα δεδομένα για αυτό το εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι. Η Μόλντε έχει καλύτερο ρυθμό από την αντίπαλό της, η οποία, όμως, μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Το σετ αποδόσεων στο στοίχημα είναι μοιρασμένο, γι’ αυτό κι εγώ θα αποφύγω το σημείο και θα πάω στα γκολ. Με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να προκριθούν, εκτιμώ πως θα γίνει ένα ματς ανάλογο με το πρώτο. Δηλαδή με εκατέρωθεν και αρκετά γκολ. Επομένως, θα πάμε στοίχημα με την επιλογή «G/G και over 2,5 γκολ» σε απόδοση 2.00 (Stoiximan).

Προκριματικά Europa League, Σέλτικ – Γιάμπλονετς (21:45): Το πάλεψαν οι Τσέχοι στο πρώτο παιχνίδι, αλλά λύγισαν από τη Σέλτικ με 4-2. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν αρκετές επιλογές και νομίζω πως κάτι καλό έχω βρει στο στοίχημα. Πάμε να ρίξουμε μία ματιά.

Δέκα γκολ μέσα σε λίγες μέρες έβαλε η Σέλτικ. Πρώτα ήταν το 4-2 στην Τσεχία, στον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League και μετά το 6-0 επί της Νταντί. Ήταν ο καλύτερος τρόπος να πάρει τα πάνω της μετά το 2-1 από τη Χαρτς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τώρα, απλά καλείται να κάνει το αυτονόητο και να διαχειριστεί με το σωστό τρόπο το ισχυρότατο προβάδισμά της.

Η Γιάμπλονετς το πάλεψε στο πρώτο παιχνίδι. Σε ένα σχετικά μοιρασμένο παιχνίδι, τη διαφορά την έκανε η μεγαλύτερη ποιότητα της Σέλτικ. Το ίδιο καλείται να κάνει και στο δεύτερο ματς. Περιμένω να είναι ανταγωνιστική. Για την ακρίβεια, δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο, αλλά περιμένω να βρει γκολ. Προ ημερών έμεινε στο 2-2 με τη Μποέμιανς για το πρωτάθλημα.

Προκριματικά Europa League, Σέλτικ – Γιάμπλονετς (21:45): Δεν είναι καμία τρελή απόδοση, αλλά είναι τίμιο το 1,70. Τόσο δίνει η Stoiximan την επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Και θα το πάρω όσο είναι σε αυτήν την τιμή. Πάμε στοίχημα με αυτό το ποντάρισμα.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X