Μόνο στα «χαστούκια» ξυπνάνε και μετά ξανά στο λήθαργο

Μόνο στα «χαστούκια» ξυπνάνε και μετά ξανά στο λήθαργο
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για όσα έχει κάνει ο Δικέφαλος λίγο πριν τη σέντρα της σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει, αν και υπάρχει πάντα ο αστερίσκος του τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την κεντρική διαχείριση και η ΑΕΚ ακόμα έχει κενά τα οποία δεν τα έχει καλύψει.

Δυστυχώς η φετινή χρονιά ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και δεν αναφέρομαι μόνο στον αποκλεισμό από τη Βελέζ. Για έναν περίεργο ανεξήγητο λόγο η A.E.K. για να κάνει το παραμικρό πρέπει να φάει «χαστούκι». Πρέπει να είναι κάποιος από πάνω με έναν βούρδουλα!

Ολες οι κινήσεις για τη στελέχωση του ρόστερ γίνονται με καθυστέρηση

Στο θέμα του προπονητή έπρεπε η κατάσταση να φτάσει στο απροχώρητο με τον Ρεμπρόφ για να καταλήξουμε στον Μιλόγεβιτς. Στο θέμα του πρώτου στόπερ έπρεπε να έρθει το τέλος με τον Ντα Σίλβα για να καταλήξουμε στον Τζαβέλλα.

Στο θέμα του αμυντικού χαφ, έπρεπε να προηγηθεί το φιάσκο με τον Εντσάμ για να τρέξουμε να πάρουμε «κόφτη». Στο θέμα με τον Βράνιες, έπρεπε να κράζει όλος ο πλανήτης για να καταλάβουν ότι με Νεντελτσιάρου, Χνιντ και τον Τσιγκρίνσκι να έχει χαιρετήσει δεν πάμε πουθενά.


Στο θέμα με τον Αραούχο έπρεπε να περιμένουμε και τα δύο στάδια της προετοιμασίας για να έρθει να συμπληρώσει το δίδυμο με τον Ανσαριφάρντ. Στο θέμα του αριστερού μπακ και του δεξιού μπακ έπρεπε να πάθουμε για να μάθουμε. Ασχέτως αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τον Χατζισαφί, έγινε μία κίνηση. Αλλά και αυτή κατόπιν εορτής.

Το ίδιο ακριβώς γίνεται και με τον εξτρέμ. Πρόκειται για μία ανάγκη την οποία την ξέρουμε εδώ και μήνες. Και όμως η A.E.K. δείχνει να έχει βαλτώσει. Η υπόθεση του Ελίασον δύσκολα θα προχωρήσει με τα σημερινά δεδομένα. Η Νιμ δεν κάνει πίσω. Το ζητούμενο λοιπόν είναι υπάρχει εναλλακτική και ποια; Ποιος είναι ο βαθμός ετοιμότητας;

Να πούμε μήπως για το back up του Λιβάι Γκαρσία; Δεν υπάρχει κανένας και μην μου πείτε ο Αλμπάνης, γιατί εκεί που λες πως ίσως δείξει κάτι ο συγκεκριμένος, κλωτσάει και χύνει την καρδάρα με το γάλα. Χτυπάμε όλοι ξύλο να μη συμβεί το παραμικρό και τρέχουμε.

Να πούμε για τον κεντρικό χαφ; Χάσαμε ένα μήνα με τον Εντσάμ, ήρθε το φιάσκο και έκτοτε ψάχνουν μία αγορά χιλιάδων ποδοσφαιριστών και ακόμα δεν έχουμε βρει τον κατάλληλο. Άλλαξε η ανάγκη της A.E.K. και δεν χρειάζεται έναν χαφ με προσωπικότητα που να κάνει τη διαφορά; ΟΧΙ βέβαια.


Η ΑΕΚ δείχνει πως φοβάται να μπει σε διαδικασία ανταγωνισμού

Μιλώντας αναγκαστικά με μάνατζερ, γιατί τα στόματα στο Μαρούσι είναι ερμητικά κλειστά, ξέρω όπως και πολλοί συνάδελφοί μου ότι έχουν προταθεί δεκάδες ποδοσφαιριστές. Θα ήταν πολύ απλό να αραδιάζαμε καθημερινά πολλά ονόματα. Όμως αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Άλλωστε έχουν ξεπεράσει ήδη τα 50… Είναι χαρακτηριστικό πως σε πολλές περιπτώσεις αυτοί που προτείνουν δεν παίρνουν καν απάντηση! Έστω ένα τυπικό «δεν μας ενδιαφέρει ο παίκτης ευχαριστούμε».

Η AΕΚ δείχνει να είναι εγκλωβισμένη σε δύο τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Δείχνει πως φοβάται να μη βγει το παραμικρό όνομα προς τα έξω για να μην αναγκαστεί να μπει σε διαδικασία ανταγωνισμού. Δεν τους κατηγορώ για αυτό. Είναι θέμα οπτικής. Όταν όμως ξέρεις πως δέκα μέρες πριν τη σέντρα έχεις ανάγκες, δεν περιμένεις να πιέσει ο Ελίασον για να φύγει. Πιέζεις εσύ για να τον πάρεις. Δεν περιμένεις να αποκλειστείς από τη Βελέζ για να κάνεις μία δύο κινήσεις. Τις κάνεις από πριν.

Δεν υπάρχει χρόνος

Έτσι και τώρα. Κάποιοι στην AΕΚ θεωρούν πως έχουν χρόνο. Δεν έχουν. Πιστεύουν ότι θα κερδίσουν εύκολα ή δύσκολα τον Ιωνικό και πως θα καταφέρουν να κερδίσουν και τον ΟΦΗ και μετά θα έχουν χρόνο. Όπως πίστευαν με τη Βελέζ και την πάτησαν. Δηλαδή οι Κρητικοί είναι χειρότεροι από τους Βόσνιους; Όχι βέβαια.

Στον «αέρα» είναι ακόμα και οι αποδεσμεύσεις. Ο Σιμάο είναι ακόμα εδώ. Ο Νταντσένκο είναι στην πόρτα της εξόδου, υπάρχει πρόταση, αλλά είναι ακόμα εδώ. Ο Λόπες το ίδιο. Τα συμβόλαια των τριών προαναφερθέντων αγγίζουν το εκατομμύριο. Η προσφορά τους, ειδικά των δύο πρώτων μηδενική.


ΥΓ: Για το θέμα του Μπάρκα που γράφουν οι Σκωτσέζοι θεωρώ πως δεν υπάρχει. Δεν έχει νόημα να φέρεις πίσω τον Βασίλη όταν έχεις ήδη πάρει πρώτο γκολκίπερ που έχει δείξει ότι προσφέρει σιγουριά. Μάλλον ευχολόγια είναι.

ΥΓ 2: Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού -συνέχεια των αποκλεισμών της A.E.K. και του Άρη, απέδειξε ότι δεν έχει σημασία το μπάτζετ. Αν έχεις καλή και δουλεμένη ομάδα, αν έχεις πλάνο και παίκτες με διάθεση, μπορείς να κοιτάξεις τον άλλο στα μάτια.

ΥΓ 3: Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός και είδατε τι αντιμετώπιση είχαν από το σύνολο του Τύπου. Πήγε ο Ονιεκούρου και έβαψε πράσινα μαλλιά και κυκλοφορούσε με πράσινη μπλούζα και είδατε τη γαργάρα το έκαναν. Στην A.E.K. θα είχε γίνει της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα.

ΥΓ 4: Η Α.Ε.Κ. θα πάρει 8ψήφιο νούμερο για τα τηλεοπτικά της νέας σεζόν. Μαγκιά του Μελισσανίδη και αυτό. Έχει όμως πλάκα να βλέπεις τους δύο γαύρους να προσπαθούν να επιβάλλουν την ανωτερότητά τους. Ο ένας που έπαιρνε ατελείωτο χρήμα από τη Δημόσια τηλεόραση και ο άλλος που έσπασε πρώτος την κεντρική διαχείριση.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X