Πριν δει τους άλλους, η ΑΕΚ πρέπει να γίνει ομάδα

Εικόνες από το φιλικό ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου γράφει για όσα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ προτού μπει στη διαδικασία να ασχολείται με τους άλλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επειτα τον χλευασμό που υπέστη η ΑΕΚ  για τον αποκλεισμό από κάποια Βελέζ, έμοιαζε σαν πιάτο εκδίκησης που σερβιρίστηκε ζεστό ακόμα, το κάζο του Ολυμπιακού από το χωριό της Λουντογκόρετς και εν αναμονή όσων θα συμβούν στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με τους ερασιτέχνες της Μποέμιανς.

Αναμενόμενα αυτά, στη διαδικασία που εξελίσσεται. Κάποιοι ερμηνεύουν την αποτυχία του Ολυμπιακού ως μια ευκαιρία για τους υπόλοιπους.

Στα δικά μου μάτια πάντως, η ερμηνεία για τον Ολυμπιακό και όσα συμβαίνουν στους άλλους (στην ΑΕΚ βασικά που είναι το θέμα μας) είναι κάπως διαφορετική. Αυτό που είδα στον Ολυμπιακό είναι μια ομάδα κορεσμένη, δίχως πλέον γυαλάδα στο μάτι για επιτυχία, με παίκτες που φαίνεται πως έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο παρουσίας τους.

Κυρίως, χάθηκε το άστρο του Μαρτίνς και μαζί το πέπλο προστασίας γύρω από την ομάδα, καθώς υπήρξε πυρ ομαδόν κατά του Πορτογάλου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ για όσα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ έτσι ώστε να κοιτάξει τι κάνουν οι άλλοι

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X