«ΑΕΚ ή Ιταλία για το μέλλον του Μπάρκα»

«ΑΕΚ ή Ιταλία για το μέλλον του Μπάρκα»
Photo Credits: INTIME

Σκωτσέζικα ΜΜΕ αναφέρονται στον Βασίλη Μπάρκα και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπάρκας φέρεται να είναι στην έξοδο της Σέλτικ.

Μάλιστα, ο διεθνής γκολκίπερ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της ΑΕΚ όσο και Ιταλικών ομάδων, με την ΑΕΚ να είναι ο πιο πιθανός προορισμός για τον Ελληνα κίπερ, σύμφωνα με σκωτσέζικα μέσα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της «Daily Record» αναφέρει πως η Σέλτικ μετά τις αποχωρήσεις των Κρίστοφερ Αγιερ, Τζακ Χέντρι, Σκοτ Μπράουν και Βακούν Μπάγιο, η λογική λέει πως ο Βασίλης Μπάρκας θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποτελέσει παρελθόν.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι μετά την έλευση του Τζό Χαρτ, ο Έλληνας γκολκίπερ βρίσκεται ουσιαστικά εκτός ομάδας.

Έτσι, ο 26χρονος από την πλευρά του είναι έτοιμος να φτιάξει τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στην Ελλάδα, για την ΑΕΚ ή για να βρεθεί στην Ιταλία, όπου ενδιαφέρονται κάποιες ομάδες, δίχως να έχει γίνει γνωστό ποιες είναι αυτές.


Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Ο τερματοφύλακας της Σέλτικ , Βασίλης Μπάρκας, πλησιάζει στην… πόρτα της εξόδου.

Ηταν μέχρι στιγμής μια έντονη μεταγραφική περίοδος στο «Parkhead» με τον νέο προπονητή να κάνει δραστικές αλλαγές μετά από μια απογοητευτική πορεία την περασμένη σεζόν.

Ο Κρίστοφερ Αγιερ, ο Τζακ Χέντρι, ο Σκοτ Μπράουν και ο Βακούν Μπάγιο έχουν ήδη αποχωρήσει από την ομάδα και φαίνεται ότι ο Μπάρκας κατευθύνεται επίσης προς την πόρτα της εξόδου.

Ο Μπάρκας αναμένεται να επιστρέψει στην ΑΕΚ, αν και αρκετοί ιταλικοί σύλλογοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας βρίσκεται ουσιαστικά εκτός ομάδας από τη στιγμή που ο Τζο Χαρτ έφτασε στο «Parkhead» και είναι σαφές ότι ο χρόνος του στο κλαμπ έφτασε στο τέλος του.

Ο Μπάρκας αγοράστηκε έναντι 5 εκατομμυρίων λιρών το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί ποτέ.

Ο Ποστέκογλου του έδωσε φανέλα βασικού στα πρώτα παιχνίδια, όμως δεν έπεισε και σε συνδυασμό με την πολύ κακή περασμένη σεζόν, έχει δημιουργήσει πολύ κακές εντυπώσεις.

Ο Χαρτ αναμένεται να είναι ο πρώτος φύλακας του συλλόγου, ενώ ο Σκοτ ​​Μπέιν είναι πιθανό να είναι η εφεδρική επιλογή.

Ο Μπάρκας θα μπορούσε είτε να φύγει οριστικά είτε να ενταχθεί στην ΑΕΚ ως δανεικός.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X