ΑΕΚ: Αρέσει ο Γκαγιέντι-«Αγκάθι» οι απαιτήσεις της Εστεγκλάλ

ΑΕΚ: Αρέσει ο Γκαγιέντι-«Αγκάθι» οι απαιτήσεις της Εστεγκλάλ
Photo Credits: INTIME

Την περίπτωση του Ιρανού εξτρέμ, Μεχντί Γκαγιέντι, εξετάζει η ΑΕΚ, ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Ελίασον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK αναζητά παίκτη για το αριστερό άκρο της επίθεσης και η περίπτωση του Μεχντί Γκαγιέντι, έχει πέσει στο τραπέζι.

Το όνομα του Ιρανού άσου είχε έρθει στο προσκήνιο μέσω ενός δημοσιογράφου από την πατρίδα του.

Η περίπτωση του Γκαγιέντι τώρα μπήκε ξανά στο ρεπορτάζ της «Ενωσης», μέσω της Live Sport, η οποία αναφέρει πως ο 22χρονος άσος είναι ψηλά στη λίστα του «Δικεφάλου», ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με την Εστεγκλάλ.

Ο παίκτης δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να αποτελέσει τον τρίτο ποδοσφαιριστή από το Ιράν (μετά τους Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί) που θα βρεθεί στα Σπάτα, αλλά η ομάδα του αξιώνει πάνω από 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Οι απαιτήσεις αυτές δείχνουν πως αποτελούν εμπόδιο, όμως δεν αποκλείεται και με τη βοήθεια του ποδοσφαιριστή η ομάδα να αλλάξει στάση και να μπορέσει η ΑΕΚ να πάρει τον παίκτη.

Τι γίνεται με τον Ελίασον

Οσον αφορά τον Νίκλας Ελίασον, η ΑΕΚ  δείχνει διατεθειμένη να περιμένει μέχρι και το Σαββατοκύριακο την αντίδραση της Νιμ στην πρόταση που έχει καταθέσει για τον Σουηδό ακραίο. Η «Ενωση», έχει γνωστοποιήσει στους Γάλλους πως τα 2 εκατ. ευρώ συν μισό εκατ. ευρώ μπόνους είναι το ταβάνι της και δεν μπορεί να φτάσει τα 3 εκατ. που ζητούν οι Γάλλοι.

Σε κάθε περίπτωση, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν αρχίσει να προχωρούν και τις εναλλακτικές λύσεις για να είναι έτοιμο, από τη στιγμή που στραβώσει οριστικά η υπόθεση του 25χρονου άσου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X