Επίσημο: Υπέγραψε στους Μπακς ο Καλαϊτζάκης, παίζει στο Summer League! (ΦΩΤΟ)

Επίσημο: Υπέγραψε στους Μπακς ο Καλαϊτζάκης, παίζει στο Summer League! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν γνωστό, πλέον είναι και επίσημο ότι ο Γιώργος Καλαϊτζάκης κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και ανοίγει τα φτερά του για το ΝΒΑ, όπου θα γίνει συμπαίκτης του κορυφαίου όλων, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ίσως και του αδερφού του, Θανάση, του οποίου το συμβόλαιο λήγει.

Ο 22χρονος γκαρντ επιλέχθηκε στο νο. 60 του τελευταίου Draft και οι Μιλγουόκι Μπακς αποφάσισαν ότι πρέπει να τον κάνουν άμεσα δικό τους, καταβάλλοντας ένα ποσό της τάξεως των 300.000 δολαρίων στον Παναθηναϊκό, για να τον πάρουν από τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Τις τελευταίες μέρες, ο Έλληνας άσος βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και προπονείται με τους ανθρώπους των «ελαφιών» και η ομάδα το απόγευμα της Τετάρτης (11/8) με ανακοίνωσή της επισημοποίησε την μεταγραφή του, ενημερώνοντας ότι έχει υπογραφεί το σχετικό συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα, ο Καλαϊτζάκης είναι πλέον και μέλος του ρόστερ των πρωταθλητών για το Summer League, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λας Βέγκας. Το letter of clearance εστάλη από την FIBA στο ΝΒΑ και έτσι ο παίκτης έχει δικαίωμα συμμετοχής πλέον και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του απόψε (23:00) κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X