ΑΕΚ: Πρώτος στόχος του Δημητρούλια, η σταθερότητα στην άμυνα!

ΑΕΚ: Εικόνες από την πρώτη προπόνηση της ομάδας χάντμπολ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας γνωρίζει καλά το δύσκολο έργο που έχει μπροστά του αλλά έχει αποδείξει πολλές φορές πως δεν αποφεύγει τις προκλήσεις. Αντίθετα σε κάθε νέο στόχο βρίσκει επιπλέον κίνητρα και αυτό καλείται να κάνει και τώρα, να δώσει στην ομάδα του συνεχώς κίνητρα για να γίνεται καλύτερη και στο τέλος ο απολογισμός να την δικαιώσει.

Παρότι η ΑΕΚ διατήρησε τον βασικό κορμό της, αποκτήθηκαν νέοι παίκτες σε καίριες θέσεις, που σημαίνει πως θα χρειαστεί ακόμη περισσότερη δουλειά για να μπορέσουν να αφομοιώσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα την νοοτροπία και την φιλοσοφία του προπονητή τους. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας γνωρίζει καλά ποια στοιχεία της ομάδας του θέλει να βελτιώσει περισσότερο και ένα από αυτά είναι η σταθερότητα και η δύναμη στην άμυνα. Με δύο νέους τερματοφύλακες στο ρόστερ της η ΑΕΚ ουσιαστικά η άμυνα θα «χτιστεί» από την αρχή με τον προπονητή να τονίζει από την πρώτη ημέρα στους παίκτες του τις προτεραιότητες: «Μας περιμένει δουλειά, καθώς, θέλω σε αυτή τη σεζόν να επενδύσουμε περισσότερο στην άμυνα και στη σταθερότητα μας. Είμαστε μία αμιγώς επιθετικογενής ομάδα, αλλά, για το βήμα παραπάνω πρέπει να σταθεροποιήσουμε τα αμυντικά χαρακτηριστικά μας. Είμαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσουμε όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας» ήταν χαρακτηριστικά το πρώτο του σχόλιο προς τους παίκτες του. «Η επίθεση δίνει νίκες αλλά η άμυνα» τίτλους είναι η φιλοσοφία του προπονητή της ΑΕΚ και έχοντας μπροστά του και την ευρωπαϊκή πρόκληση του EHF European League είναι δεδομένο πως η ομάδα του θα χρειαστεί να τελειοποιήσει όλα τα αγωνιστικά στοιχεία της.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X