Μέσι: Τεράστιες οι απώλειες της Μπαρτσελόνα με την αποχώρησή του

Μπαρτσελόνα: Πέφτει κατά 137 εκατ. ευρώ η αγοραστική αξία της λόγω της αποχώρησης του Μέσι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσο «χρυσό» κι αν ήταν το συμβόλαιό του Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα έβγαινε και κερδισμένη. Τώρα, θα δει τα έσοδά της να μειώνονται κατά πολλά εκατομμύρια, να επηρεάζονται συμφωνίες και φυσικά να… μειώνεται και η κίνηση στη μπουτίκ.

Η AS αναφέρει πως η αποχώρηση του Αργεντινού σούπερ σταρ από το «Καμπ Νόου», καθώς έμεινε ελεύθερος και πλέον ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν, είναι εξέλιξη που δεδομένα προκαλεί αρνητικό αντίκτυπο στα οικονομικά των «μπλαουγκράνα».

Μπορεί ο μισθός του να ήταν τέτοιος που έφτανε στα 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, μπορεί ο παίκτης να είχε συμφωνήσει σε μείωση 50% με την ελπίδα να το δεχθεί αυτό η LaLiga, όμως, πλέον όλα τελείωσαν.

Ο Μέσι ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν και οι Καταλανοί μένουν να υπολογίζουν τη χασούρα που θα έχουν από τα εμπορικά, μετά το τέλος εποχής.

Το δημοσίευμα της AS τονίζει πως από το τέλος πωλήσεων της φανέλας του Μέσι, τον αντίκτυπο που θα έχει η απουσία του πρώην, πλέον, ηγέτη της ομάδας σε συμφωνίες με διαφημιστικές εταιρείες, αλλά και τον τζίρο των matchdays, το ποσό θα φτάνει στα 137 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Μόνο οι φανέλες απέφεραν περίπου 43 εκατομμύρια, τα έσοδα από τις ημέρες των αγώνων υπολογίζονταν στα 17 εκατομμύρια, ενώ, στα 77 εκατ.ευρώ υπολογίζεται πως θα φανεί διαφορά στα διαφημιστικά deal.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X