Δηλαδή σπαθιά πρέπει να καταπιεί ο Αγγελόπουλος;

Δηλαδή σπαθιά πρέπει να καταπιεί ο Αγγελόπουλος;
Photo Credits: INTIME

Ο Θάνος Τσίμπος αφήνει στην άκρη για λίγο τα αγωνιστικά και ασχολείται με την στήριξη του κόσμου στην ΑΕΚ

Πριν αρχίσουμε να μιλάμε για τα θέματα της ΑΕΚ, ελπίζω να είστε όλοι καλά και να μην είχατε προβλήματα με τις φωτιές, ή αν είχατε να τα λύσατε με τον καλύτερο τρόπο.

Δεν αντέχεται αυτό που έχει γίνει στην χώρα, πόσο μάλλον όταν βλέπεις τις αποκαρδιωτικές φωτογραφίες από ψηλά και συνειδητοποιείς το μέγεθος της καταστροφής. Τα είπαμε και στο προηγούμενο μπλογκ δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε.

Στήριξη «διαρκείας»

Πάμε λοιπόν και στα δευτερεύοντα θέματα της ζωής μας, όπως είναι η ΑΕΚ. Την προηγούμενη εβδομάδα στην συνέντευξη τύπου του Μάκη Αγγελόπουλου, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, ρώτησε τον Γιώργο Νικολάου, πόσα εισιτήρια επιτρέπεται να εκδοθούν στο νέο γήπεδο, σύμφωνα με τα μέτρα αντιμετώπισης του κόβιντ. Ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ του απάντησε 6600 και τότε ο Αγγελόπουλος είπε «θέλω 6600 διαρκείας». Φυσικά ο Αγγελόπουλος ξέρει ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, αλλά πραγματικά έχει κάνει τα πάντα για να έχει το δικαίωμα να το ζητάει. Παρόλο που το να αγοράζει κάποιος ένα εισιτήριο διαρκείας ή όχι είναι καθαρά προσωπική υπόθεση  που βασίζεται σε διαφορετικά κριτήρια για κάθε άνθρωπο, η στήριξη της μπασκετικής ΑΕΚ νομίζω ότι αξίζει.

Σκεφτείτε ότι αυτός ο άνθρωπος πήρε την ΑΕΚ και μέσα σε 7 χρόνια, κατέκτησε 4 τίτλους  από τους 17 της ιστορίας της, ανέδειξε την ιστορία της ομάδας μέσα από την ταινία «1968» και έκανε πραγματικότητα το μεγαλύτερο πρότζεκτ που θα μπορούσε να αναλάβει, όπως το να έχει η ΑΕΚ την δική της αποκλειστική έδρα. Αλήθεια, με δεδομένες τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη θα μπορούσε κανένας να περιμένει περισσότερα; Ναι έχει κάνει πολλά λάθη, ναι θα μπορούσαν κάποια πράγματα να έχουν γίνει αλλιώς, να μην έχουν ξοδευτεί χρήματα που δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα, αλλά ξέρετε εσείς κανέναν που να μην κάνει λάθη; Εδώ είμαστε, τα έχουμε γράψει και θα τα ξαναγράψουμε στο μέλλον αν συμβούν, αλλά αυτά είναι φυσιολογικά. Το μόνο που δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι να καταπιεί φλεγόμενα σπαθιά για να πείσει τον οπαδό της ΑΕΚ ότι αυτή η ομάδα αξίζει την στήριξη του.

Επιστροφή στο γήπεδο

Μετά από 1,5 χρόνο αποχής, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να ξαναδεί από κοντά την ομάδα και μάλιστα αυτό να γίνει σε ένα καινούργιο γήπεδο, ανακαινισμένο, που θα «μυρίζει» ΑΕΚ από άκρη σε άκρη. Καμία σχέση με το ΟΑΚΑ δηλαδή. Η διοίκηση μείωσε τις τιμές και έτσι με 95 ευρώ θα μπορεί ο φίλαθλος της ομάδας να δει τουλάχιστον 15 εγγυημένα παιχνίδια (12 στην Α1 και 3 στο BCL) που είναι βέβαιο ότι θα είναι περισσότερα στην πραγματικότητα αφού η ΑΕΚ θα περάσει τον όμιλο του BCL.

Πολλοί περιμένουν να δουν τις τελικές κινήσεις που θα κάνει η ομάδα, άλλοι διαφωνούν με τις συμφωνίες που έχει κάνει, άλλους τους χαλάνε τα μπαν και ο Μάκης Αγγελόπουλος, όλα αυτά είναι αποδεκτά, ο καθένας έχει τα γούστα του. Στο δικό μου το μυαλό, η αγορά διαρκείας δεν έχει να κάνει ούτε με τους παίκτες, ούτε με τον προπονητή αλλά με την αγάπη για την ομάδα. Είτε η ΑΕΚ παίζει με τον Μάνι Χάρις είτε με τον Μιχάλη Πολυτάρχου, η αγάπη για την ομάδα δεν αλλάζει, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολες οι εποχές, ο κόσμος έχει προβλήματα , είναι και ο Αύγουστος, ο μήνας των διακοπών για τους Έλληνες, αλλά ο αριθμός των διαρκείας που έχουν διατεθεί μέχρι σήμερα είναι ανησυχητικός.  Ας ελπίσουμε τις επόμενες εβδομάδες που θα επιστρέψει ο κόσμος στην καθημερινότητά του, να δηλώσει έμπρακτα την στήριξη του στην ομάδα και κυρίως να δείξει σε έναν άνθρωπο που παλεύει μόνος του, ότι είναι εδώ δίπλα του σε αυτόν τον νέο κύκλο που ανοίγει στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X