
Τέσσερα δοκάρια είχε η ΑΕΚ αλλά η απόδοσή της δεν ήταν καλή, με αποτέλεσμα να πάρουν οι πολύ πιο φορμαρισμένοι εκείνη την εποχή Σουηδοί αυτό που ήθελαν
Το καλοκαίρι του 1999, ήταν ενθουσιώδες για την ΑΕΚ. Σημαντικές μεταγραφές με κορυφαία όλων τον Ντράγκαν Τσίριτς, η έλευση του Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς στον πάγκο, τα πάντα έδειχναν να έχουν πάρει τον δρόμο τους. Ωστόσο, η χρονιά στράβωσε από νωρίς.
Το πρώτο κακό σημάδι, φάνηκε μία μέρα σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια. Τότε που η ΑΕΚ υποδέχθηκε την ΑΙΚ Στοκχόλμης στη Νέα Φιλαδέλφεια και μολονότι έκαν δεκάδες ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη που θα έβαζε βάσεις για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Εκείνη την καυτή βραδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια (μία από τις τελευταίες φορές που μπόρεσε να αγωνιστεί η ΑΕΚ, πριν τον καταστροφικό σεισμό της Πάρνηθας). Η Ενωση ήταν αρκετά άτυχη, καθώς είδε τη μπάλα να σταματά δύο φορές στα δοκάρια των Σουηδών, που παρά την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, δεν λύγισαν. Πολλές ευκαιρίες, με τον Νικολαϊδη και τον Τσίριτς, αλλά το 0-0 έμεινε. Και στη ρεβάνς, το κακό ολοκληρώθηκε.
Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News
- Κάτι λείπει και είναι ολοφάνερο
- ΑΕΚ δύναμη σου, είναι οι οπαδοί σου
- Παπασταμάτης: «Στόχος μας το νταμπλ και η Ευρώπη-Στην ΑΕΚ είμαστε μια οικογένεια»
- Φάρδος τέλος: Ο Ολυμπιακός δικαίως αποκλείστηκε από την Λουντογκόρετς και πάει Europa League! (VIDEO)
- Στοίχημα: Οι καλύτερες προτάσεις εδώ, στο betone

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ματς με τον Ατρόμητο με Καζαντζόγλου και τις δικές σας απόψεις! (VIDEO)

3 πιθανές απαντήσεις, καμία σωστή: Το λάθος στο Chase στην ερώτηση με τον Σωτήρη Μουστάκα που κάνει ακόμα και η Wikipedia

ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του ματς με τον Ατρόμητο

Τρελάθηκε και ο Αντώνης Ηλιόπουλος με το χρυσό γκολ του Μάνταλου – «Ψύχωση!» (VIDEO)

Ο παίκτης που ξέρει πάντα να υπομένει πέτυχε το χρυσό γκολ της ΑΕΚ!