Η γιαγιά που έγινε viral στην Εύβοια: «Δεν ήθελα προβολή, ήθελα να τα δω όλα όπως τα ήξερα» (VIDEO)

Η γιαγιά που έγινε viral στην Εύβοια: «Δεν ήθελα προβολή, ήθελα να τα δω όλα όπως τα ήξερα» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γιαγιά που η φωτογραφία της από την φλεγόμενη Εύβοια έγινε viral μίλησε για όσα βίωσε και τις μάχες με τις φλόγες.

Η φωτογραφία της κυρίας Παναγιώτας να πιάνει την καρδιά της έχοντας πίσω της το φλεγόμενο τοπίο στην Εύβοια, έγινε viral και κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του κόσμου.

Η ίδια μίλησε στο Star για τα όσα βίωσε και ανέφερε ότι δεν την ενδιαφέρει η προβολή, αλλά ένα μόνο πράγμα. Να σηκωνόταν μια μέρα και να έβλεπε τον τόπο όπως τον ήξερε…

«Δεν είμαι από την Εύβοια, είμαι Αθηναία και έτυχε να είμαι από τις πρώτες που φώναξα για να σώσουμε τα σπίτια μας. Αυτό να το θυμάστε. Και δεν είναι ότι θα έτρεχα εγώ που είμαι μεγάλη, αλλά τα παιδιά του χωριού ήρθαν και έσωσαν το σπίτι μας», ανέφερε αρχικά.


Όσο για την φωτογραφία της με φόντο τις φλόγες πίσω της που έγινε viral είπε: «Κατέβαινε η φλόγα και ο άντρας μου έτρεχε με τον κουβά να ρίξει νερό. Τον έχασα και τρόμαξα, φώναζα βοήθεια. Μαζεύτηκε όλος ο κόσμος. Όλο το χωριό είμαι μια γροθιά. Ήρθαν και βοήθησαν όλοι».

Στη συνέχεια λιποθύμησε και την πήγαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Σχετικά με το πως αισθάνεται που η φωτογραφία της έγινε viral, η κυρία Παναγιώτα απάντησε πολύ ταπεινά, με λόγια που αρμόζουν σε μία τόσο θλιβερή καταστροφή: «Δεν με ενδιαφέρει αυτό το πράγμα. Με ενδιαφέρει να σηκωνόμουν μια μέρα και να τα έβλεπα όλα όπως τα ήξερα. Δεν ήθελα προβολή. Τι να την κάνω; με ενδιαφέρει να δείξουν ενδιαφέρον για τον τόπο… Όλη η Εύβοια έχει καεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X