Πήρε δύσκολα τη ρεβάνς από τον Ουμπέρ ο Τσιτσιπάς στο Τορόντο! (VIDEO)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Την Κυριακή το πρωί η πρεμιέρα του Τσιτσιπά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες μέρες μετά την οδυνηρή ήττα του από τον Ούγκο Ουμπέρ στο Τόκιο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς λύγισε τον Γάλλο στα τρία σετ και έκλεισε θέση στη φάση των «16» του Τορόντο.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, όμως πήρε την πρόκριση με 6-3, 6-7(13), 6-1 σε 2 ώρες και 34 λεπτά και τώρα θα περιμένει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ασλάν Καράτσεφ και τον Καρέν Χατσάνοφ. Πέφτει, δηλαδή, πάνω σε Ρώσο!

Όλα έδειχναν ότι ο Στεφ θα έφτανε στη νίκη σε straight sets, αλλά όταν απέτυχε να καθαρίσει τον αγώνα και «έπεσε» στο δραματικό τάι μπρέικ του δεύτερου σετ, ξύπνησαν μνήμες Ολυμπιακών Αγώνων, όπου ο Ουμπέρ έκανε την ανατροπή. Φρόντισε, ωστόσο, να αποκαταστήσει την τάξη στο τρίτο σετ!

Δεν γινόταν, άλλωστε, να φύγει τόσο εύκολα και γρήγορα από την πόλη όπου έγινε ευρέως γνωστός το 2018, όταν έφτασε μέχρι τον τελικό αποκλείοντας τέσσερις Top 10 παίκτες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X