Με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Europa League!

Με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Europa League!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό του από τη Λουντογκόρετς στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League «υποβιβάστηκε» στο Europa League, εκεί όπου ξέρει ήδη αντίπαλο!

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, θα αντιμετωπίσουν τη Σλόβαν Μπρατισλάβας με φόντο τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης στην Ευρώπη. Οι Σλοβάκοι με το εντός έδρας 1-1 απόψε κόντρα στη Λίνκολν (από το Γιβραλτάρ) και σε συνδυασμό με το 1-3 του πρώτου ματς, πήραν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Το πρώτο ματς θα γίνει στις 19/8 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η ρεβάνς στις 26/8.

Στο χειρότερο σενάριο, αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί από τους Σλοβάκους θα μεταφερθεί αυτομάτως στους ομίλους του Europa Conference League.

Για την ιστορία, τρεις φορές ελληνικές ομάδες έχουν βρει απέναντί τους τη μεγαλύτερη ομάδα της Σλοβακίας και… σχεδόν μόνιμη πρωταθλήτρια, Σλόβαν Μπρατισλάβας. Πρώτος ο Παναθηναϊκός, φυσικά, τη σεζόν 1970-71, στο Κύπελλο Πρωταθλητριών, με το «τριφύλλι» να πανηγυρίζει την πρόκριση στον δρόμο για το «Γουέμπλεϊ», ακολούθησε ο Ολυμπιακός το 2009-2010 στον 3ο προκριματικό του Champions League, με τους Πειραιώτες να περνούν με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (2-0) και ο ΠΑΟΚ το 2019-20, με τη Σλόβαν να αποκλείει τον «δικέφαλο του Βορρά» στα playoffs του Europa League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X