Παπασταμάτης: «Στόχος μας το νταμπλ και η Ευρώπη-Στην ΑΕΚ είμαστε μια οικογένεια»

ΑΕΚ: Εικόνες από την πρώτη προπόνηση της ομάδας χάντμπολ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τι σχολίασε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ στους παίκτες στη σημερινή πρώτη προπόνηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο διοικητικός ηγέτης Σταμάτης Παπασταμάτης ο οποίος συνοδευόμενος και από τους δύο γιους του Ανδρέα και Νίκο καλωσόρισε όλη την ομάδα, ευχήθηκε καλή σεζόν και έδωσε το στίγμα της νέας χρονιάς που δεν είναι άλλο από την παραμονή της ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ και την συνεχή καταξίωση στην Ευρώπη.

Αναλυτικά ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ανέφερε στους παίκτες:

«Αυτή η χρονιά διαδέχεται την πιο πετυχημένη στην ιστορία του συλλόγου. Για να συνεχίσουμε να είμαστε στην κορυφή πρέπει να είμαστε μία οικογένεια διοίκηση-παίκτες-τεχνική ηγεσία και αυτό περιμένω από όλους. Θέλω να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλους. Στόχος της ΑΕΚ είναι το νταμπλ και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, που φέτος θα συμμετάσχουμε στους ομίλους του EHF European League. Όλοι είμαστε μια οικογένεια και θα είμαι πάντα εδώ για τον καθένα από σας. Να έχετε υγεία και μια καλή σεζόν». Στην πρώτη προπόνηση παραβρέθηκαν επίσης ο αθλητικός διευθυντής, Στάθης Παπαχαρτοφύλης, ο έφορος, Ηλίας Χατσίκας και φυσικά όλο το προπονητικό τιμ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X