Μπουκοβίνας στο enwsi.gr: «Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ»

Μπουκοβίνας στο enwsi.gr: «Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο διεθνής τερματοφύλακας της ΑΕΚ μίλησε με ενθουσιασμό για τη νέα σελίδα στη καριέρα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος Μπουκοβίνας αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ. Η μεταγραφή του μάλιστα δεν πραγματοποιήθηκε αυτό το καλοκαίρι αλλά από τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο Μπουκοβίνας μετά από εξαιρετικές σεζόν και τίτλους στο Λουξεμβούργο θέλει σίγουρα να συνεχίσει την συλλογή του και με τη νέα του ομάδα.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας που καλείται με την εμπειρία και την ποιότητα του να προσδώσει σιγουριά και ασφάλεια στην άμυνα της ΑΕΚ μίλησε στο enwsi.gr για αυτό το νέο ξεκίνημα σχολιάζοντας: «Μια καινούρια σεζόν ξεκινάει με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Αρχικά να ευχηθώ να έχουμε μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη υγεία. Πρέπει να θέσουμε από την αρχή τις βάσεις μας και να ξεχάσουμε την περσινή σεζόν. Θέλω να πω πως η χρονιά αυτή γράφτηκε στην ιστορία, να ξεχάσουμε από άποψη στόχων και να αφοσιωθούμε αποκλειστικά σε αυτή που έρχεται. Να ξεκινήσουμε την καινούρια με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά . Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την αρχή αυτή και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X