Οι πρώτες 75 ημέρες του Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ

Οι πρώτες 75 ημέρες του Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς συμπλήρωσε 2,5 μήνες στο τιμόνι της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το θέμα του προπονητή δεν είναι ποτέ μια απλή διαδικασία για την ΑΕΚ. Μπορεί να έχουν περάσει δεκαετίες από τις χρυσές μέρες του Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά είναι φανερό πως μεγάλο μέρος των φίλων της Ενωσης ακόμα ψάχνει ένα νέο Μπάγεβιτς. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κλήθηκε στις 27 Μαΐου να αναλάβει το βαρύ φορτίο. Σε αυτές τις 75 ημέρες, η ΑΕΚ πρόλαβε να δώσει κάποιες σταγόνες χαράς για τη βελτίωσή της, να υποστεί το κάζο της Βελέζ, αλλά κυρίως να αλλάξει.

Ο Μιλόγεβιτς ήξερε πως ο πάγκος της ΑΕΚ είναι ο ορισμός του «ηλεκτρικού». Μια ματιά στο πρόσφατο παρελθόν, αρκεί για να κατανοήσει κάποιος πως ουδείς μακροημέρευσε. Ακόμα και ο Χιμένεθ με το ρεκόρ επιστροφών και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, άρχισε και τελείωσε τη σεζόν, αλλά δεν συνέχισε. Για να μην πάμε σε άλλες καταστάσεις που άγγιζαν τα όρια της κωμωδίας, όπως η παρουσία του Καρντόσο ή ακόμα και η πίστωση χρόνου που δόθηκε λαθεμένα στον Καρέρα, έπειτα από τον χαμένο τελικό του κυπέλλου.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X