Γκρίλις: «Οταν έφυγα από την Άστον Βίλα έκλαιγα κι εγώ όπως ο Μέσι»

Γκρίλις: «Οταν έφυγα από την Άστον Βίλα έκλαιγα κι εγώ όπως ο Μέσι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι πυροδότησε τη «βόμβα» του καλοκαιριού, αποκτώντας τον Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα, έναντι 120 εκατομμυρίων ευρώ, με τον 25χρονο άσο να γίνεται η πιο ακριβή μεταγραφή Άγγλου ποδοσφαιριστή στην ιστορία.

Ετσι ο Γκρίλις αφήνει πίσω του τους «χωριάτες» με τους οποίους κατέγραψε 213 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 32 γκολ και 43 ασίστ. Σε πρόσφατες δηλώσεις του μίλησε για το πόσο δύσκολο ήταν να αφήσει την ομάδα της καρδιάς του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ένιωσε σαν τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αποχώρησε μετά από 21 χρόνια, από την Μπαρτσελόνα.

«Ηταν πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι όλοι το γνωρίζουν. Είδατε όλοι πως ένιωσε ο Λιονέλ Μέσι μόλις έκανε γνωστό ότι θα φύγει από την Μπαρτσελόνα. Μπορώ να πω ότι ένιωσα και εγώ το ίδιο. Πριν φύγω, μίλησα με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και το προσωπικό της ομάδας και δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X