Η Γιουνάιτεντ βάζει «τέλος» στα σενάρια για παραχώρηση Πογκμπά

Πογκμπά: Απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ αποφασίσει να ρισκάρει και θα κρατήσει τον Πολ Πογκμπά, ελπίζοντας πως μέσα στην χρονιά θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Έτσι «τελειώνει» και το σενάριο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρει η γαλλική «Le Parisien» η αγγλική ομάδα αποφάσισε να διακόψει οποιαδήποτε συνομιλία με τους Γάλλους όσον αφορά την πιθανή παραχώρηση του Πολ Πογκμπά, μία απόφαση που χαρακτηρίζεται ως ρίσκο. Κι αυτό γιατί ο Πογκμπά έχει μόλις έναν χρόνο συμβόλαιο με την Γιουνάϊτεντ και το επόμενο καλοκαίρι μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Στην ομάδα του Μάντσεστερ ελπίζουν πως θα τον πείσουν να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ βλέπουν πως ενισχύονται οι αντίπαλοι στην Premier League, οπότε δεν θέλουν να αποδυναμωθούν με την απώλεια Πογκμπά.

Βέβαια και στην Παρί το κλίμα έχει αλλάξει μιας και έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση Μέσι, κάτι που ίσως να διαφοροποιεί και τα πλάνα για την απόκτηση του Πογκμπά, όχι μόνο από αγωνιστικούς λόγους αλλά και οικονομικούς μιας και η μεταγραφή του από την Γιουνάιτεντ θα ήταν αρκετά ακριβή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X