ΑΕΚ: «Κληρώνει» για Άνδρες και Γυναίκες στο βόλεϊ-Το σύστημα σε Volleyleague και Preleague

Εικόνες από το ΑΕΚ-Αίας Ευόσμου
Photo Credits: INTIME

Στις 12:00 η κλήρωση της Volleyleague Γυναικών και στις 13:00 η κλήρωση της Preleague Ανδρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρόγραμμα της σε Άνδρες και Γυναίκες θα μάθει σήμερα η ΑΕΚ στο βόλεϊ. Η ΕΟΠΕ το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει τις κληρώσεις των Εθνικών πρωταθλημάτων με την «Ένωση» να συμμετέχει στη Volleyleague Γυναικών και στη Preleague Ανδρών. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Την Τρίτη 10 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των Εθνικών πρωταθλημάτων Volley League Γυναικών, Pre League Ανδρών-Γυναικών. Οι κληρώσεις θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Coral (Λεωφ. Ποσειδώνος 35, Παλαιό Φάληρο) και θα ξεκινήσουν στις 12.00 με αυτήν της Volley League Γυναικών. Στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Pre League Γυναικών και στις 13.00 της Pre League Ανδρών». Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ θα συμμετάσχει για δεύτερη σερί χρονιά στο πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών ενώ οι άνδρες επιστρέφουν μετά από δύο χρόνια απουσίας συμμετέχοντας στον Α’ όμιλο της νεοσύστατης Preleague

Το σύστημα της Volleyleague

 

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα Volley League γυναικών 2021-22 έχουν οι ομάδες: Α.Ε.Κ., Α.Π.Σ.Αίας Ευόσμου, Α.Ο.Ν.Αμαζόνες, Α.Σ.Άρης, Α.Ο. Ηλυσιακός, Α.Σ.Π. Θέτις, Α.Ο.Θήρας, Α.Ο.Λαμίας 2013, Α.Ο.Μαρκοπούλου, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Π.Α.Ο.Κ., Α.Ο. Παναθηναϊκός, Α.Ο.Ν. Πανναξιακός, Α.Ο.Φ. Πορφύρας.

Το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος Volley League γυναικών 2021-22:

Α’ Φάση: Πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία, Β’ Φάση: Διεξαγωγή αγώνων Play Off καιPlay Out. Play Off 1 – 8. Θέσεις 1-8: 2 αγώνες με golden set (έδρα 1ου αγώνα έχει η ομάδα που βρίσκεται στην χαμηλότερη θέση). Ημιτελικοί 1-4: Αγώνες στις 2 νίκες (έδρα 1ου αγώνα έχει η ομάδα που βρίσκεται στην υψηλότερη θέση)

Τελικοί 1-2: Αγώνες στις 3 νίκες (έδρα 1ου αγώνα έχει η ομάδα που βρίσκεται στην υψηλότερη θέση). 3-4: Αγώνες στις 2 νίκες (έδρα 1ου αγώνα έχει η ομάδα που βρίσκεται στην υψηλότερη θέση). Οι αγώνες θα διεξαχθούν μόνο στην περίπτωση που η 4η θέση δεν οδηγεί σε Κύπελλο Ευρώπης.

To σύστημα της Preleague

Η ΑΕΚ  θα αντιμετωπίσει θα αντιμετωπίσει σε Πρωτάθλημα 2 γύρων τους ΑΟ Αιγιαλέων, ΑΟ Καλαμάτα 80, ΑΣ Κέρκης Σάμου, Πανερυθραϊκό και ΓΣ Πανιώνιο. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις 3 πρώτες θέσεις από τον Α’ και Β’ Όμιλο θα αγωνιστούν στον Γ’ Όμιλο σε Πρωτάθλημα 2 γύρων. Η ομάδα που θα κατακτήσει την 1η θέση θα ανέβει στην Volleyleague Ανδρών 2022-23, ενώ οι θέσεις 2-5 θα αγωνιστούν σε Play Off με την ομάδα που θα επικρατεί και θα καταλαμβάνει την 2η θέση να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη κατηγορία.

To πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 23/10/2021 και θα τελειώσει στις 4/5/2022 το αργότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X