Νύχτα μαγική και ονειρεμένη στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ «έλιωσε» τη Ρέιντζερς για το Champions League (VIDEO)

Νύχτα μαγική και ονειρεμένη στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ «έλιωσε» τη Ρέιντζερς για το Champions League (VIDEO)

Μια από τις πιο μεγάλες ευρωπαϊκές νύχτες έζησε η Νέα Φιλαδέλφεια σαν σήμερα πριν από 27 χρόνια, η ΑΕΚ μετά από τρία πρωταθλήματα έζησε την ευρωπαϊκή καταξίωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα ήταν έτοιμα. Η ΑΕΚΑΕΚ είχε κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, είχε μια ομάδα ποίημα και ήταν έτοιμη να κατακτήσει και την Ευρώπη. Το, νεοσύστατο τότε, Τσάμπιονς Λιγκ άνοιγε τις πύλες του και η Ενωση ήθελε να είναι παρούσα.

Μόνο που το εμπόδιο της σκωτσέζικης Ρέιντζερς απειλούσε το όνειρο. Ωστόσο, η ομάδα του Μπάγεβιτς δεν άφηνε κανέναν να της στερήσει τα ευρωπαϊκά μεγαλεία. Οι Βρετανοί «έλιωσαν» στο καμίνι της Νέας Φιλαδέλφειας, μία μέρα σαν σήμερα του 1994.

Ηταν το καλοκαίρι που η ΑΕΚ είχε κάνει μια μεγάλη μεταγραφή με την απόκτηση του Δημήτρη Σαραβάκου (είχε αποκτηθεί και ο Κετσπάγια, αλλά τραυματίστηκε σε εκείνο το ματς και άργησε να φανερώσει τις ικανότητες του).

Η ποιότητα του Σαραβάκου όμως, έφτανε και περίσσευε. Με δύο υπέροχα γκολ, έθεσε τις βάσεις για την πρόκριση της φάσης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X