ΑΕΚ: Ψάχνεται ακόμα για τα άκρα - Σκέψεις δανεισμού του Μιτάι

ΑΕΚ: Ψάχνεται ακόμα για τα άκρα - Σκέψεις δανεισμού του Μιτάι
Photo Credits: INTIME

Σκέψεις για δανεισμό του Μιτάι σε ομάδα του εξωτερικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εβδομάδα που έκλεισε για την ΑΕΚ, έφερε δύο νέες προσθήκες για τα άκρα της άμυνας.

Η οριστικοποίηση της απόκτησης του Εχσάν Χατζισαφί, αλλά κυρίως η απόκτηση του Κλεμάν Μισελέν, έδωσαν στους «κιτρινόμαυρους» τις λύσεις που ζητούνταν από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο, φαίνεται πως οι αναζητήσεις για τα άκρα της άμυνας δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στην ΑΕΚ έχουν ανοιχτά μάτια και ζητούν προτάσεις. Πρώτιστα για την αριστερή πλευρά, αλλά με ετοιμότητα και για δεξιά.

Το βασικό ζήτημα προκύπτει για τα αριστερά. Η ΑΕΚ προσέθεσε τον Χατζισαφί, αλλά ήδη έχει διαμηνύσει στον Λόπες πως πρέπει να αποχωρήσει. Το θέμα που προκαλεί διφορούμενες σκέψεις στην ΑΕΚ εδώ και καιρό, είναι εάν ο Μάριο Μιτάι μπορεί να αντέξει άμεσα το βάρος των απαιτήσεων ή πρέπει να παραχωρηθεί δανεικός για να αποκομίσει εμπειρίες και να γυρίσει έτοιμος. Εσχάτως μάλιστα, φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να δοθεί ο Αλβανός μπακ σε κάποια ομάδα του εξωτερικού.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X