Επικός Ντάνι Αλβες: «Μετά την κοπέλα μου ο Μέσι ο καλύτερος παρτενέρ που είχα» (ΦΩΤΟ)

Επικός Ντάνι Αλβες: «Μετά την κοπέλα μου ο Μέσι ο καλύτερος παρτενέρ που είχα» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τρομερή ατάκα από τον Ντάνι Αλβες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάνι Άλβες, έπλεξε με υπέροχο τρόπο το εγκώμιο του καλού φίλου και μυθικού συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι, παρακινώντας τον να σπάσει το ρεκόρ που κρατά με 42 τίτλους.

«Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω για να κατακτήσω ένα ακόμη Champions League και να καταφέρω να πιάσω τον Ντάνι Άλβες. Τουλάχιστον, να προσπαθήσω να τον πλησιάσω». Με αυτά τα λόγια, ο Λιονέλ Μέσι ξεδίπλωσε τους στόχους που θέτει κατά την αποχώρησή του από τη Μπαρτσελόνα και την, όπως όλα δείχνουν, μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν. Κι αν κάποιος άλλος στη θέση του ρέκορντμαν τίτλων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ένιωθε να απειλείται από αυτή τη δήλωση, ο Ντάνι Άλβες είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμος να το χάσει για χάρη του κορυφαίου συμπαίκτη του.

Ο Βραζιλιάνος «Μίδας», ο οποίος πρόσθεσε τον τίτλο Νο42 κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με τη Σελεσάο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποθέωσε τον Λίο λέγοντας πως τον θεωρεί τον καλύτερο παρτενέρ στην καριέρα του μετά την… κοπέλα του και δήλωσε περήφανος να του δώσει ακόμη μια ασίστ, προτρέποντάς τον να κατακτήσει τα 5 τρόπαια που χρειάζεται ώστε να τον ξεπεράσει στην all-time κορυφή (2ος με 38 ως τώρα).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dani Alves (@danialves)

«Κορυφαίε όλων, μπορείς να με ξεπεράσεις όποτε θες, θα είναι μια ακόμη ασίστ μου σε σένα. Μετά την κοπέλα μου, ο καλύτερος “παρτενέρ” μου. Σε ευχαριστώ για όσα μας χάρισες, σε ευχαριστώ που μοιράστηκες τόσα πολλά και που με άφησες να είμαι κομμάτι της ιστορίας σου. Τι τιμή να μπορώ να παρακολουθώ την εξέλιξή σου από τόσο κοντά, ευχαριστώ τον Σιλβίνιο που μας συνέδεσε. Λίο Μέσι, συνέχισε να γράφεις ιστορία όπου κι αν πας».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X