Μας κάνει το 6.10 στη Σουηδία;

Μας κάνει το 6.10 στη Σουηδία;

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία δυαδούλα καλή από τη Σουηδία, προτείνει για σήμερα το Stoiximaview, σε απόδοση 6.10!

Βάρμπεργκ-Σίριους (20.00): Ζόρικο ματς στην Energi Arena. Δύο ομάδες με ίδιους στόχους αλλά σχετικά διαφορετική πορεία το τελευταίο διάστημα. Όταν θες να σώσεις την κατηγορία το βασικό είναι να έχεις σταθερότητα και αυτό το στοιχείο δείχνει να το βρίσκει σιγά-σιγά η Βάρμπεργκ. Αήττητη στα τρία τελευταία με μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Οι μαζεμένοι πέντε βαθμοί την έβγαλαν από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο, σαφώς και υπάρχει δρόμος μπροστά. Το επίσης ενθαρρυντικό είναι πως αξιοποιεί την έδρα της, όπου τα τελευταία τρία ματς έχει καθαρίσει τις σαφώς ανώτερες Νόρκεπινγκ (2-1) και Γκέτεμποργκ (2-0), ενώ έχει και βαθμό απέναντι στην Κάλμαρ.

Βάρμπεργκ-Σίριους (20.00): Από την άλλη Σίριους και αστάθεια συνεχίζουν να πηγαίνουν χέρι-χέρι. Οι δύο νίκες της στα τελευταία πέντε ματς μοιάζουν με φωτοβολίδες, καθώς στα υπόλοιπα τρία ματς έχουν χάσει σχεδόν με κάτω τα χέρια. Το πρόβλημα γίνεται ακόμη χειρότερο στα εκτός έδρας. Έχει μόλις ένα διπλό σε επτά ματς, ενώ στα τρία τελευταία έχει σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων που φωτογραφίζει την τραγική εικόνα της (1-12). Με την Βάρμπεργκ να έχει αρχίσει να σοβαρεύεται και την Σίριους να αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι μακριά από την έδρα της θα πάμε στον άσσο στο 2.10 (novibet.gr).

Νόρμπι-Έγκριτε (20.00): Ωραίο ματσάκι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δείχνουν φορμαρισμένες το τελευταίο διάστημα περιμένουμε στο Μπόρας. Εκεί η Νόρμπι, που θέλει να επιβεβαιώσει πως είναι έτοιμη για υπέρβαση, υποδέχεται την Έγκριτε. Οι γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν στην πρώτη τριάδα και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την άνοδο. Στο τελευταίο τους ματς στην έδρα της Φάλκενμπεργκ (1-1) φρέναραν και το σερί των τριών νικών σταμάτησε. Επιστρέφουν σπίτι όπου αποδίδουν πολύ καλύτερα και παίζουν απελευθερωμένα. Το καταλαβαίνει κανείς αυτό και από την άνεση με την οποία σκοράρουν, καθώς δεν νιώθουν πίεση.

Νόρμπι-Έγκριτε (20.00): Η Έγκριτε βάσει της εικόνας της το τελευταίο διάστημα η λογική λέει πως δεν θα κινδυνέψει και θα πετύχει τον βασικό της στόχο, που είναι η εξασφάλιση της παραμονής. Τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς δεν το λες και λίγο, ωστόσο, το κακό της ξεκίνημα δεν την αφήνει να χαλαρώσει κι έχει δρόμο μπροστά της. Εν αντιθέσει με την αντίπαλό της, η Έγκριτε αφήνει τις σκοπιμότητες στην άκρη όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, αφού το μεγαλύτερο άγχος το νιώθει όταν αγωνίζεται εντός σε ματς που υπάρχει “πρέπει”. Με την Νόρμπι αναγκασμένη να φτάσει στη νίκη και παράλληλα αρκετά πιο κεφάτη στα εντός, απέναντι στην Έγκριτε, που γενικά είναι… άνετη στα εκτός το Over 1.5 Ημιχρόνου στο 2.90 (novibet.gr) ίσως είναι υπερβολικό.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X