Κατέθεσε πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον Βλάχο η ΚΟΕ

Κατέθεσε πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον Βλάχο η ΚΟΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κολυμβητική ομοσπονδία πρόσφερε τριετές συμβόλαιο στον Θοδωρή Βλάχο με υψηλές απολαβές, αλλά για αποκλειστική συνεργασία.

Σύμφωνα με το SDNA από χθες (8/8) η ΚΟΕ είχε πρόθεση να προσφέρει στον προπονητή της Εθνικής ομάδα πόλο νέο τριετές συμβόλαιο με εξαιρετικές απολαβές, ώστε να παραμείνει στο τιμόνι της “γαλανόλευκης” και να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του μετά και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Τόκιο και λίγες ώρες αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση.

Ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας, Κυριάκος Γιαννόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τον έμπειρο τεχνικό και του κατέθεσε πρόταση ως το 2024, ώστε να οδηγήσει εκείνος την Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Βέβαια, όπως είχαμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή, η πρόταση αυτή είχε έναν σημαντικό αστερίσκο. Εκείνον της αποκλειστικής συνεργασίας, καθώς ως γνωστόν ο Βλάχος είναι παράλληλα και προπονητής του Ολυμπιακού. Εξάλλου εδώ και καιρό η νέα διοίκηση της ομοσπονδίας έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει full time προπονητές σε όλα τα τμήματα, ανδρών και γυναικών. Η οικονομική προσφορά της ΚΟΕ στον Έλληνα προπονητή κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, αλλά για να γίνει ο “γάμος” θα πρέπει να παραιτηθεί από τους Πειραιώτες με τους οποίους έχει συμφωνήσει και για τη νέα χρονιά. Ο Βλάχος από την πλευρά του δεσμεύτηκε να δώσει την απάντησή του τις προσεχείς ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X