Τόκιο 2020: Ανθρώπινες στιγμές για… μετάλλιο (VIDEO)

Τόκιο 2020: Ανθρώπινες στιγμές για… μετάλλιο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αθλητισμός είναι στιγμές και προσωπικότητες που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αφήνουν ανεξίτηλα το ίχνος τους. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο – φυσικά – δεν αποτέλεσαν εξαίρεση.

Στιγμές, λοιπόν, που σημάδεψαν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας. Αρχή από την ενέργεια που υπενθύμισε σε όλους το (σε γενικές γραμμές) ξεχασμένο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στον τελικό του ύψους ανδρών, οι δύο αθλητές επέλεξαν να μην μονομαχήσουν σε μπαράζ για το χρυσό αλλά να μοιραστούν την πρώτη θέση. «Μπορούμε να πάρουμε δύο χρυσά;» ρώτησε τον αλυτάρχη ο Εσα Μουτάζ Μπαρσίμ από το Κατάρ. Άκουσε την καταφατική απάντηση, κοίταξε τον Ιταλό αντίπαλό του Τζιανμάρκο Ταμπέρι και του έδωσε το χέρι. Οι δύο άλτες αγκαλιάστηκαν και λίγο αργότερα ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X