Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους 3-0: Φιλική νίκη με την αύρα του... Μέσι (VIDEO)

Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους 3-0: Φιλική νίκη με την αύρα του... Μέσι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κοινό φώναζε το όνομά του. Ο Λιονέλ Μέσι όμως δεν ήταν εκεί. Δεν θα ξαναείναι εκεί. Νωρίτερα τους είχε αποχαιρετήσει όλους με έναν μεγάλο λυγμό.

Η Μπαρτσελόνα όμως οφείλει να συνεχίσει. Και θα το κάνει με κάθε τρόπο. Το ξεκίνημα πάντως ήταν κάτι παραπάνω από θετικό. Υποδεχόμενη τη Γιουβέντους για το “Trofeo Joan Gamper”, επικράτησε φιλικά 3-0 και άφησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο δίχως να σκοράρει στην πιο αγαπημένη του έδρα.

Η αρχή έγινε με τον Μέμφις Ντεπάι να χρειάζεται μόλις τρία λεπτά για να σκοράρει σε τετ α τετ. Ο Ολλανδός επιθετικός έχει ξεκινήσει τέλεια στην Μπάρτσα, έχοντας βάλει και γκολάρα στο ντεμπούτο του πριν λίγες μέρες. Ο Ρονάλντο είχε κάποιες ενέργειες με τον Νέτο να βγάζει δύο σουτ του. Η κεφαλιά του Μπρέθγουεϊτ κλείδωσε τη νίκη των Μπλαουγκράνα και η γκολάρα του Πουτς (90’+2′) έδωσε διάσταση θριάμβου, κάτι που όμως περνάει σε δεύτερη μοίρα. Κανείς δεν πόλη δεν μπόρεσε να αισθανθεί την παραμικρή χαρά από αυτήν. Του έλειψε και θα τους λείπει ο αρχηγός τους.

Η Μπάρτσα δεν έχει άλλο φιλικό, καθώς στις 15 του μήνα υποδέχεται τη Σοσιεδάδ για τη La Liga, ενώ για τη Γιούβε ήταν η πρώτη φιλική ήττα. Εχει ακόμα ένα ματς προετοιμασίας με την Αταλάντα, πριν κάνει πρεμιέρα στις 22 στην Ουντινέζε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X