Η ΑΕΚ έτοιμη για το Champions League, διπλό με ανατροπή επί της Χαρτς (VIDEO)

Η ΑΕΚ έτοιμη για το Champions League, διπλό με ανατροπή επί της Χαρτς (VIDEO)

Πρόβα για το Champions League έκανε η ΑΕΚ στη Σκωτία, βάσεις πρόκρισης με ανατροπή επί της Χαρτς, μια μέρα σαν σήμερα του 2006

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία για μια αγωνιστική υπέρβαση, ώστε να βρεθεί ξανά σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οπως είχε κάνει αρκετές φορές κατά το παρελθόν: οι αναμετρήσεις με τη Ρέιντζερς, οι προκρίσεις επί του ΑΠΟΕΛ, εκείνη επί της Γκρασχόπερς. Και βέβαια, η προτελευταία για την είσοδο σε ομίλους Champions League μέχρι εκείνη προ τριετίας, με αντίπαλο τη σκωτσέζικη Χάρτς μια μέρα σαν σήμερα του 2006.

Η ΑΕΚ είχε περάσει με νίκη 2-1 μέσα από τη Βρετανία και είχε εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς. Η ΑΕΚ που είχε δημιουργήσει ο Φερέρ είχε κυριαρχήσει στο γήπεδο, αλλά δεν μπορούσε να πετύχει το «χρυσό» γκολ. Και σα να μην έφτανε αυτό, οι Σκωτσέζοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 62’ με τον Μικολούνιας που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας την ΑΕΚ μετά από σουτ του Μπέντναρ στο δοκάρι και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ στην επαναφορά.

Ωστόσο, αν και τα πράγματα έδειχναν να στραβώνουν, η ΑΕΚ κατάφερε να τα ισιώσει. Στο 81’ η Ενωση ισοφάρισε έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Τζιωρτζιόπουλου και φοβερή κεφαλιά στην κίνηση του Καπετάνου. Και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ελίχθηκε με την μπάλα μέσα στην περιοχή και σούταρε. Η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X