Λίβερπουλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1: Ανεβαίνει ο Φαν Ντάικ, αποχώρησε τραυματίας ο Ρόμπερτσον (VIDEO)

Λίβερπουλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1: Ανεβαίνει ο Φαν Ντάικ, αποχώρησε τραυματίας ο Ρόμπερτσον (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δραστήρια επιθετικά, με κενά στην άμυνα, χαρές για τον Φαν Ντάικ και τραυματισμός για τον Ρόμπερτσον. Αυτά ήταν τα συμπεράσματα στην ισοπαλία (1-1) της Λίβερπουλ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Μετά την ήττα από τη Χέρτα Βερολίνου, η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχοντας όλα τα αποτελέσματα στα τρία φιλικά της μέχρι τώρα. Το πιο θετικό απ’ όλα όμως ήταν ότι ο Βίρχιλ Φαν Ντάικ έπειτα από δύο 45λεπτά, έπαιξε τώρα για 72 λεπτά. Το κακό ήταν ο τραυματισμός του Αντι Ρόμπερτσον στον αστράγλο, ενώ ο Κώστας Τσιμίκας δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό.

Οι Reds ξεκίνησαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ με το διαγώνιο σουτ του Ζότα (13′). Αν και επιθετικά ήταν δραστήριοι, αμυντικά εμφάνισαν σημαντικά κενά. Η Μπιλμπάο έχασε σοβαρές ευκαιρίες, ώσπου στο 53′ βρήκε την ισοφάριση με εξ επαφής πλασέ του Μπερενγκέρ. Τη Δευτέρα η Λίβερπουλ θα παίξει και με την Οσασούνα, ενώ 14 του μήνα έχει πρεμιέρα στη νεοφώτιστη Νόριτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X