Μαρτίνς για τις φωτιές: «Μειώσαμε τις προπονήσεις λόγω της τοξικότητας του αέρα»

Τρελό σενάριο από Γαλλία για Μπορντό, Ζόρζε Μέντες και Πέδρο Μαρτίνς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, υποστήριξε ότι υποχρεώθηκε να μειώσει τις προπονήσεις της ομάδας του λόγω της τοξικότητας του αέρα με τις φωτιές.

Οι πυρκαγιές που καταστρέφουν την Ελλάδα αποτελούν θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε στο δίκτυο RTP της χώρας του και αναφέρθηκε στο πώς έχει επηρεαστεί η ομάδα του από τις φωτιές. Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε ότι λόγω της τοξικότητας του αέρα υποχρεώθηκε να μειώσει τις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Στην Αθήνα, αυτή τη στιγμή αναπνέουμε με μεγάλη δυσκολία. Προσωπικά, βρίσκομαι στα 20-25 χλμ. και το σπίτι μου είναι γεμάτο στάχτες από τις φωτιές. Η ποιότητα του αέρα είναι ανυπόφορη σε συνδυασμό με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες δημιουργείται μία αίσθηση που δεν αντέχεται. Η ατμόσφαιρα είναι τοξική και γι’ αυτό και μειώσαμε τις προπονήσεις, διότι μεριμνούμε για τους ίδιους τους αθλητές μας τους παίκτες. Αυτά τα τοξικά στοιχεία του αέρα μπορεί να είναι επιβλαβή γι’ αυτούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X