Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μετά από κάθε μεγάλη επιτυχία θα μπουν στο Μουσείο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μετά από κάθε μεγάλη επιτυχία θα μπουν στο Μουσείο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Οι τοίχοι του Μουσείου της ΑΕΚ θα έχουν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μετά από κάθε μεγάλη της επιτυχία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η συγκέντρωση των εκθεμάτων για το Μουσείο της ΑΕΚ!

Σύμφωνα με ανάρτηση από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, στους τοίχους του μουσείου θα στολίζουν πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου -και όχι μόνο- μετά από κάθε μεγάλη στιγμή της ιστορίας της ΑΕΚ.

Δείτε:

Η δουλειά συνεχίζεται…
Η ιστορία μας συγκεντρώνεται…
Και μέσα από τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου -και όχι μόνο- μετά από ΚΑΘΕ μεγάλη στιγμή της ιστορίας μας!

Μπορείτε να δείτε ένα μικρό δείγμα απ’ όσα ετοιμάζονται και για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ, αλλά και για κάθε άλλη γωνιά του νέου μας γηπέδου!

Με επικεφαλής τον Γεράσιμο Γασπαρινάτο το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! Οσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν ή να παραχωρήσουν προσωρινά, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο email aekmuseum@aekfc.gr

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μετά από κάθε μεγάλη επιτυχία θα μπουν στο Μουσείο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μετά από κάθε μεγάλη επιτυχία θα μπουν στο Μουσείο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μετά από κάθε μεγάλη επιτυχία θα μπουν στο Μουσείο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X