Ανατροπή με Νταντσένκο: Προπονήθηκε ξανά με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ!

Ανατροπή με Νταντσένκο: Προπονήθηκε ξανά με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ολεγκ Νταντσένκο προπονήθηκε εκ νέου την Κυριακή με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολεγκ Νταντσένκο προπονήθηκε ξανά την Κυριακή με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ.

Στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ συμμετείχε κανονικά ο Ουκρανός δεξιός μπακ, ο οποίος είχε ενημερωθεί πριν από λίγες ημέρες πως δεν υπολογίζεται και έκανε προπονήσεις με την ΑΕΚ Β’. Μάλιστα, είχε ξεκινήσει και η διαδικασία λύσης του συμβολαίου του για να βρει ομάδα ο Νταντσένκο, ο οποίος ειδοποιήθηκε να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα. Προφανώς για τις ανάγκες των προπονήσεων. Υπενθυμίζεται πως ο Μιχάλης Μπακάκης είναι τραυματίας καθώς υπέστη θλάση, ενώ ο μοναδικός δεξιός μπακ του ρόστερ είναι πλέον ο Κλεμάν Μισελέν που έφτασε στην Ενωση πριν λίγα 24ωρα.

Στο μεταξύ, όπως φαίνεται δεν θα γίνει εν τέλει τρίτο φιλικό για την ΑΕΚ. Υπήρχαν σκέψεις να αντιμετωπίσει η Ενωση την ΑΕΚ Β’ για να προετοιμαστεί ενόψει της έναρξης της Super League. Ετσι το μόνο φιλικό που δώσει ο Δικέφαλος μέχρι την πρώτη αγωνιστική με τον Ιωνικό στο πρωτάθλημα, θα είναι με τη Λαμία. Το φιλικό με την ομάδα της Φθιώτιδας οριστικοποιήθηκε και έτσι οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (14/8) στις 20:30 τη Λαμία στο ΟΑΚΑ. Το φιλικό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X