ΑΕΚ: Σταθερός στο ντεμπούτο του ο Χατζισαφί -Θέλει χρόνο ο Μισελέν

Εικόνες από το ντεμπούτο του Μισελέν με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τα συμπεράσματα από την πρώτη... γεύση του Ιρανού και του Γάλλου στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο παίκτες έκαναν το Σάββατο ντεμπούτο με την ΑΕΚ.

Ο Εχσάν Χατζισαφί και ο Κλεμάν Μισελέν που έπαιξαν αμφότεροι στο Σαββατιάτικο φιλικό στα Σπάτα.

Ο Ιρανός μπακ, ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι της Ενωσης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Σπάτα καθώς ο Μάριο Μιτάι είναι τραυματίας, ενώ ο Ελντερ Λόπες έχει τεθεί εκτός ομάδας. Αγωνίστηκε μάλιστα 81′ λεπτά αφού έρχεται από φουλ αγωνιστική δράση στην πατρίδα του. Οσον αφορά στον απόδοσή του, αυτή ήταν σταθερή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με ισορροπία και σε άμυνα και σε επίθεση, δίνοντας σιγουριά σε μεγάλο βαθμό στην άμυνα της ομάδας του.

Την πρώτη του εμφάνιση -έστω και ανεπίσημη- έκανε με την ΑΕΚ και ο Κλεμάν Μισελέν που μπήκε στο 51ο λεπτό του αγώνα της Ενωσης με τον Απόλλωνα. Πήρε τη θέση του Στράτου Σβάρνα, ο οποίος έπαιξε ως δεξί μπακς χθες εν τη απουσία των Μπακάκη και Νταντσένκο. Δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα από αυτή του την εμφάνιση, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα και φαίνεται πως χρειάζεται χρόνο ακόμα.

Δεν γνώριζε την ομάδα και τους συμπαίκτες του καλά, οπότε είναι αναμενόμενο να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα και στο νέο περιβάλλον του. Αναμένεται το Σάββατο με την Λαμία να είναι βασικός.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X