Προς την έξοδο από την εθνική ομάδα πόλο ο Θοδωρής Βλάχος

Προς την έξοδο από την εθνική ομάδα πόλο ο Θοδωρής Βλάχος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξαιρετικά δύσκολο είναι να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Θόδωρου Βλάχου με την ΚΟΕ και να συνεχίσει στην εθνική ανδρών έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Η νέα διοίκηση με επικεφαλής τον Κυριάκο Γιαννόπουλο, που είναι εδώ και μήνες ο νέος πρόεδρος, είχε δεσμευτεί στους ψηφοφόρους της οι πρώτοι προπονητές των εθνικών ομάδων ανδρών-γυναικών δεν θα δουλεύουν και σε σύλλογο.

Ο Θόδωρος Βλάχος δουλεύει στον Ολυμπιακό και έχει συμφωνήσει να παραμείνει και την επόμενη χρονιά στην ομάδα του Πειραιά η οποία έχει δαπανήσει ήδη 1 εκατ. ευρώ για να “χτίσει” ομάδα για να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το καρπούζι και το μαχαίρι είναι στα χέρια του παλιού παίκτη του Ολυμπιακού Κυριάκου Γιαννόπουλου ο οποίος θα πάρει την απόφαση εάν θα δεχτεί τον διπλό ρόλο του Βλάχου ή θα τον διώξει.

Οι επαφές με ξένους προπονητές

Ήδη εδώ και μήνες έχουν γίνει κινήσεις για την αντικαστάσταση του και εάν δεν είχε περάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είχε φύγει ήδη.

Η ΚΟΕ έχει κάνει κρούσεις στον Γκοϊκοβιτς και στον Κόμπετσακ και έλαβε αρνητικές απαντήσεις. Επίσης έχει μιλήσει με τον Τσους Μαρτίν.

Μάλιστα ο τελευταίος ρώτησε διεθνή Ισπανό που έπαιξε στον Ολυμπιακό πως είναι η ζωή στην Αθήνα.

Όλα αυτά σε περίοδο προετοιμασίας της εθνικής ομάδας για το Τόκιο. Όλα αυτά δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν υπήρχε πλάνο για επέκταση στον Έλληνα προπονητή.

Συνάντηση πριν το Τόκιο

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, εάν ήθελε να “καπαρώσει” τον Βλάχο, που είναι εδώ και χρόνια από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο, θα μπορούσε όταν ανέλαβε τον Απρίλιο να μιλήσει μαζί του να του κάνει πρόταση αποκλειστικής συνεργασίας και να του πετάξει το… μπαλάκι.

Συνάντηση έγινε λίγο πριν το Τόκιο ανάμεσα σε Γιαννόπουλο και Βλάχο και ενώ ο πρόεδρος της ΚΟΕ ήξερε ότι ο Έλληνας προπονητής θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X