Σκάνδαλο κατά την υποδοχή της Εθνικής Μπάσκετ Γυναικών του Βελγίου! (VIDEO)

Σκάνδαλο κατά την υποδοχή της Εθνικής Μπάσκετ Γυναικών του Βελγίου! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σάλος έχει δημιουργηθεί στο Βέλγιο το τελευταίο 24ωρο από τα λόγια του Έντι Ντεμαρέζ στο Sporza για τις παίκτριες της Εθνικής ομάδας Μπάσκετ Γυναικών της χώρας.

Η αποστολή του Βελγίου επέστρεφε από το Τόκιο και τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όταν κατά την αναμονή για την άφιξής της, ακούστηκαν διάφορα πράγματα στην τηλεόραση για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των αθλητριών.

Ο εν λόγω παρουσιαστής, ο οποίος δεν είχε καταλάβει ότι άφησε το μικρόφωνό του ανοικτό, άρχισε να λέει σε ζωντανή μετάδοση: «Υπάρχει μόνο μία αθλήτρια straight στην ομάδα. Η Μπίλι Μάσεϊ είναι σαν βουνό» και συνέχισε: «την έχεις δει καλά; Είναι κολοσσιαία». Έπειτα αναφέρθηκε στις Μέστανγκ, Κιμ και Χάνε, λέγοντας πως: «η μία είναι λεσβία, η άλλη όχι», ενώ είπε: «είναι ένας άνδρας» για την Μάρτζορι Καρπρό.

Φυσικά τα λόγια αυτά δεν έμειναν ασχολίαστα, με την Χάνε Μέστανγκ να γράφει στο Twitter: «Είναι ωραία να επιστρέφεις έτσι στη χώρα σου. Δείχνει ασέβεια, είναι οδυνηρό και υποτιμητικό… Νομίζω πως απλά θέλω να κάνω εμετό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X