Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ: «Συγχαρητήρια για την ιστορική επιτυχία της Εθνικής ομάδας πόλο»

Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ: «Συγχαρητήρια για την ιστορική επιτυχία της Εθνικής ομάδας πόλο»
Photo Credits: INTIME

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού συνεχάρη την Εθνική ομάδα πόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ με ανακοίνωση της συνεχάρη την Εθνική ομάδα πόλο για την ιστορική επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Δυστυχώς, δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με την καρδιά μας γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο. Έναν πόλεμο ο οποίος είναι πολύ οδυνηρός. Έναν πόλεμο ο οποίος μας έχει επηρεάσει όλους. Αυτό το μετάλλιο δεν ανήκει μόνο σε εμάς. Ανήκει σε όλους τους Έλληνες που αγωνίζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή».
Στα λόγια του Ασημένιου Ολυμπιονίκη, Μάριου Καπότση, περικλείονται όλα τα γλυκόπικρα συναισθήματα των Ελλήνων φιλάθλων.
Η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης, σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας, φέρνει το πρώτο ελληνικό Ολυμπιακό μετάλλιο σε ομαδικό άθλημα σε επίπεδο ανδρών και δεύτερο συνολικά, μετά το ασημένιο της Εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών, το 2004, και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.
Η ιστορική επιτυχία της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου (η οποία αποτελείται από τους Μανώλη Ζερβεδά, Κωνσταντίνο Γενηδουνιά, Δημήτρη Σκουμπάκη, Μάριο Καπότση, Γιάννη Φουντούλη, Αλέξανδρο Παπαναστασίου, Γιώργο Δερβίση, Στέλιο Αργυρόπουλο – Κανακάκη, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Χριστόδουλο Κολόμβο, Κωνσταντίνο Γκιουβέτση, Άγγελο Βλαχόπουλο, Κώστα Γαλανίδη), αποτελεί την επιβράβευση για τους κόπους δεκαετιών των αθλητών, προπονητών και παραγόντων της ελληνικής υδατοσφαίρισης.
Είναι, επίσης, το ιδανικό επισφράγισμα αξιέπαινων ελληνικών διακρίσεων των προηγούμενων ημερών, όπως η 4η θέση της Κατερίνας Στεφανίδη και του Εμμανουήλ Καραλή στο Άλμα επί κοντώ, η 5η θέση του Άλκη Κυνηγάκη στα 10χλμ. Μαραθώνιας Κολύμβησης και η 8η θέση των Παναγιώτη Μάντη – Παύλου Καγιαλή (470 Ιστιοπλοΐας), Νικόλ Κυριακοπούλου (Άλμα επί κοντώ) και Αντιγόνης Ντρισμπιώτη (20χλμ. Βάδην).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X