Η ΑΕΚ με τα στημένα «εκτέλεσε» (2-0) τον Απόλλωνα Σμύρνης και «ανεβαίνει»!

Η ΑΕΚ με τα στημένα «εκτέλεσε» (2-0) τον Απόλλωνα Σμύρνης και «ανεβαίνει»!
Photo Credits: INTIME

Με δύναμη τις στατικές φάσεις, η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση στο πρώτο φιλικό μετά τη Βελέζ και επικράτησε με Ανσαριφάρντ και Λιβάι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα αρχή αναζητά η ΑΕΚ έπειτα από το κάζο της Βελέζ και το πρώτο βήμα σημειώθηκε απόψε. Σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα, η Ενωση επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, χάρη σε γκολ των Ανσαριφάρντ και Λιβάι Γκαρσία. Στα αξιοσημείωτα το (ανεπίσημο) ντεμπούτο των Χατζισαφί – ως βασικός – και Μισελέν με τα «κιτρινόμαυρα», αλλά και η στροφή στο 4-2-3-1 που έκανε ο Μιλόγεβιτς.

Μολονότι δεν μπορεί να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι – δεν υπήρξε τηλεοπτική κάλυψη και ήταν κλειστό ακόμα και για εκπροσώπους του Τύπου – είναι σαφές πως η δύναμη πυρός της ΑΕΚ ήταν οι στατικές φάσεις. Από δύο τέτοιες πέτυχε τα ισάριθμα γκολ που έδωσαν τη φιλική νίκη και έδειξε πως είναι ένας τομέας, που ο Μιλόγεβιτς δουλεύει επισταμένως ώστε να βρει λύσεις και σε αυτόν τον τομέα.

Η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 8’, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τάνκοβιτς. Ο Λε Ταλέκ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ανσαριφάρντ με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους». Η Ενωση είχε κάποιες ακόμα καλές στιγμές και διπλασίασε τα τέρματα της στο 50’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιβάι Γκαρσία. Ο Μιλόγεβιτς στο τελευταίο τρίτο του ματς έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Μισελέν και σε αρκετούς νεαρούς.

Αξιο αναφοράς, ότι ο Βράνιες φόρεσε το περιβραχιόνιο όταν βγήκε ο Σβάρνας και με τις αλλαγές στο 81’ το περιβραχιόνιο το πήρε ο Σαμπανάτζοβιτς.

 

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr πατώντας εδώ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σβάρνας (61’ Μισελέν), Βράνιες (81’ Λάτσι), Τζαβέλλας (81’ Μήτογλου), Χατζισαφί (81’ Παρράς), Λε Ταλέκ (81’ Σαμπανάτζοβιτς), Σιμάνσκι, Γκαρσία (81’ Ραντόνια), Αλμπάνης (46’ Σάκχοφ), Τάνκοβιτς (81’ Ρουκουνάκης), Ανσαριφάρντ (81’ Κοσίδης).

Απόλλων Σμ.: Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Φατιόν, Κάστρο, Κραγιόπουλος, Τσιλούλης, Παμλίδης, Ντάουντα. Επαιξαν και οι Ιωαννίδης, Ντεντάκης, Βιτλής, Ράιλι, Ματέι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X