ΑΕΚ: Η ενδεκάδα για το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα για το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Δείτε την ενδεκάδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σε λίγα λεπτά τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό παιχνίδι στα Σπάτα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επιλέγει σχηματισμό 4-2-3-1 για την Ένωση, με τον Ιρανό να ξεκινάει στο αριστερό άκρο της άμυνας, στην πρώτη του -ανεπίσημη- εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα. Ο Στάνκοβιτς είναι στο τέρμα, στο δεξί άκρο ο Σβάρνας (ίσως μέσα στο ματς χρησιμοποιηθεί και ο Μισελέν), ενώ το κέντρο της αμυντικής γραμμής συνθέτουν ο Τζαβέλλας με τον Βράνιες.

Στον άξονα πλάι στον Λε Ταλέκ ξεκινάει ο Σιμάνσκι, μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Τάνκοβιτς, στα άκρα ο Αλμπάνης στα αριστερά και ο Λιβάι Γκαρσία στα δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ, μιας και ο Αραούχο προφυλάσσεται λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στη χθεσινή προπόνηση.

Εκτός από τον Αργεντινό φορ, δεν είναι διαθέσιμοι επίσης και οι Μάνταλος, Μπακάκης, Μιτάι και Γαλανόπουλος. Το ματς θυμίζουμε πως διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.

Δείτε:

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα για το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X